adidas Nemeziz Messi får ny smuk farvevariant

07.09.2017

Skrevet af Claus

Gode nyheder til fans af Lionel Messi: adidas har lanceret en helt ny farve til Nemeziz Messi støvlerne. Nogle iøjefaldende skønheder. Tjek dem ud nedenfor!

Du har måske allerede set Messi i aktion i den opdaterede farvevariant under VM kvalifikationskampene, da Leo har skiftet sine sorte Nemeziz Messi ud med en ny Argentina-inspireret farve kombination. Og selvom Argentina ikke vandt i nogen af de to kampe, så så de nye hvide, turkise og sorte adidas Nemeziz Messi 17 360Agility helt fantastiske ud på King Leo's fødder.

Teknologisk set, så holder den nye Nemeziz Messi sig til den tidligere version, hvilket betyder du får de samme teknologier, som set på Nemeziz støvlerne, iklusiv 360Agility Bandage overdel med NSG teknologi for ultimativ smidighed og kontrol, men med nogle Messi tilpasninger.

Fortsættes nedenfor.

Den nye adidas Nemeziz Messi's sål og knopkonfiguration er blevet modificeret til den argentinske nummer 10's foretrukne Gambatrax version, som også blev brugt på den udfasede Messi 16 silo. En meget lækker modifikation som separerer den fra de andre Nemeziz støvler.

Værd at bemærke er, at adidas Nemeziz Messi kommer i alle størrelser, som gør top modellen tilgængelig til børn også. Messi inspirerer millioner af børn verden over og nu har du mulighed for at bære nøjagtig den samme støvle som stjernen selv i børnestørrelser. Og husk, det er op til dig om du vil spille med snørebånd ligesom Leo eller om du vil gå med den moderne laceless version.

Så uanset om du er voksen eller barn, så kan du købe dit par af den flotte adidas Nemeziz Messi lige her.