Den 18. december slog FC Barcelona de brasilianske mestre fra Santos med hele 4-0, og slog dermed fast med syvtommersøm, at de er det bedste fodboldhold i verden, da man med sejren kunne kåres som officielle verdensmestre for klubhold.

Som følge af sejren i FIFA Club World Cup, har FC Barcelona vundet retten til at spille med de flotte og prestigefyldte klubverdensmestre-mærker, som kan pryde brystet i europæiske turneringer.

Netop dette mærke har vi nu fået på lager, og det kan du naturligvis også få sat på din nye FC Barcelona-trøje, når du bestiller den. Mærket bestilles sammen med TV3-ærmemærket, og fås til en samlet pris af 100 kr. – så ser trøjen til gengæld også helt ud som de autentiske spillertrøjer.

Så er du stor Barca-fan, og vil du gerne vise din ultimative støtte til holdet fra Catalonien, så er det officielle FIFA Club World Cup Winner’s badge en helt perfekt måde at gøre det på.

Mærket er også let at spotte, da det sidder midt på brystet og skinner flot med gyldne farver. Muligheden for at vise stoltheden over at støtte verdens bedste fodboldhold er derfor også perfekt, og det stilede mærke er prikken over i'et her.

Mærket er i øvrigt produceret af lextra, som er et filt-lignende materiale der også bruges til bl.a. de officielle Premier League-bogstaver. Verdensmestermærket er dog lavet med Lextras 3D-teknologi, så bl.a. pokalen får en 3D-effekt og er hævet i forhold til baggrunden – et flot, eksklusivt lille touch.

Der kommer i øvrigt omkring 20 VM-mærker til butikken, så man også kan få påtrykt dem sin Barcelona-trøje derinde. Hvad siger du til det nye mærke, som skal pryde Barcelonas trøjer fra næste sæson – og skal du have et for at vise stoltheden? Del meget gerne dine tanker med os herunder nyheden, på Facebook eller Twitter.