Storslåede nye støvler fra Umbro

31.07.2017

Skrevet af Claus

Umbro forkæler os denne gang. Firmaet giver os to nye par støvler. Lad os præsentere Medusae II og Velocita 3 - begge i blå og gule farvevarianter!

Umbro Medusae II kommer i den forrygende Electric Blue farve med hvide og Blazing Yellow detaljer. Støvlen indeholder en fed strikket sok og den handler udelukkende om fart og touch - alt det du behøver! Med hybrid overdelen der er lavet af kænguru læder og mesh, passer Medusae II perfekt på dine fødder og giver dig det ultimative touch, lav vægt og en høj komfort. Til at give stabilitet og sikkerhed rund om midtfoden har Umbro udviklet et A-Frame design. Den tilføjede lockdown effekt sørger for at du er fast placeret i støvlen og kan få maksimal power i dit spil. Sidst men ikke mindst, så har den fleksible og aggressive ydersål øget fleksibiliteten betydeligt og giver dig den ekstra smidighed på banen.

Fortsætter vi til Umbro Velocita 3, så kommer den i en lignende farvevariant, selvom dennes hovedfarve er Blazing Yellow, mens detaljerne er i Electric Blue. Letvægts mikrofiber overdelen er lavet for en overlegen følelse med bolden og sikrer et et tæt, komfortabelt og personligt fit - hvilket på samme tid reducerer tilspilningstiden på støvlen. Det tætte fit sørger også for at støvlen følger din fod sikker under hurtige retningsskift og eksplosive accelerationer - uden at begrænse den naturlige bevægelsesfrihed. Ligesom på Medusae II giver Velocita 3's A-Frame design stabilitet, mens ydersålen øger fleksibiliteten. Gør dig klar til at udfordre din modstander!

Hvilken støvle skal du vælge? Frygt ikke, vi har både Medusae II og Velocita 3 lige her, lige nu.