PUMA 'Stand out' initiativ | Arsenal trøje 2017/18

12.07.2017

Skrevet af Claus

Dagen i dag markerer PUMA's 'Step out' initiativ. Hvor end holdene er i verden vil deres nye 3. trøjer blive introduceret ved solnedgang. Den første er Arsenal, som i øjeblikket er i Sydney til deres preseason tour, og den er smuk.

Alle de nye PUMA 3. trøjer, som alle vil blive lanceret på forskellige tidspunkter ved solnedgang i dag, har et næsten helt sort design og den nye Arsenal trøje er ikke anderledes. For at vise klub stolthed, samtidig med at skulle bruge det flotte sorte tema, er designet komplimenteret af en lys rød farvenuance på logoet og rundt ved kraven. Alt sammen er med til at gøre denne trøje til en af de bedste trøjer denne sommer, hvis du spørger mig.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Arsenal trøje 2017/18 vil blive brugt når The Gunners spiller deres udebanekampe i Europa. Jeg ved jeg ikke behøver gnide mere i såret, hvis der er nogen Arsenal fans der læser det her, men det betyder desværre ikke Champions League. Fra en fodboldtrøje fans perspektiv, som jeg er, så er udgivelsen af denne trøje endnu en grund til at vi ikke skal se Arsenal i det fineste europæiske selskab, fordi den fortjener virkelig så meget opmærksomhed som overhovedet muligt. Trøje design der har ramt helt plet!

Du kan bestille Arsenal's 3. trøje 2017/18 allerede nu. Find din lige her.