Nike 'Strike Night' | Verdens bedste angribere i direkte duel!

28.02.2017

Skrevet af Jacob

En række af verdens bedste angribere. London. Nike Hypervenom Black Pack. Bland det hele sammen med en Facebook Live Stream (link i nyheden) og hvad har du så? Et helt nyt koncept kaldet Nike Strike Night.

I sidste uge kunne vi præsentere den nye Nike Hypervenom Phantom Black Pack, men det viser sig, at vores præsentation blot var en formalitet. Den ægte introduktion står nemlig for døren, og det er selvfølgelig Nike selv, der har taget sagen i egne hænder og inviteret til et eksklusivt event i London med deres Hypervenom Black Pack som den helt store stjerne. Tilføj et par stjerneangribere og en knald-eller-fald-turnering baseret på afslutningsevner, og så har du opskriften på Nike Strike Night.
Nike Strike Night er i sin essens en knald-eller-fald-turnering, hvor deltagerne er otte af verdens allerbedste angribere; Pierre-Emerick Aubameyang, Harry Kane, Marcus Rashford, Alex Oxlade-Chamberlain, André Silva, Jesus Corona, Christian Benteke og Mauro Icardi. Alle stjernerne vil spille i den seneste tilføjelse til Nike Hypervenom 3, Black Pack farvevarianten, og duellere direkte én mod én i udfordringer, der tester deres evne til at afslutte. Det bedste af det hele? Du kan følge det hele direkte her på siden, hvor vi streamer direkte fra Facebook lige herunder.

Det bliver også første mulighed for at se Nike Hypervenom Black Pack på fødderne af stjernerne, og det er altid spændende at følge. Vi har allerede sendt Joltter afsted for at følge begivenheden på tætteste hold, og du kan derfor helt sikkert fande et glimpt eller to af ham. Derudover, hvis du ikke allerede følger os på Snapchat, så er det bare med at komme igang, for der kommer massere af opdateringer fra Joltter lige netop der!

Få dit eget par Nike Hypervenom Black Pack lige her på Unisport.dk.