PUMA bringer stærkt koncept tilbage til deres fodboldstøvler med evoPOWER Tricks

25.09.2015

Skrevet af Jonathan

Hvis det står til mig, og det gør det i hvert fald så længe jeg skriver, så var PUMA's VM Tricks fodboldstøvler deres fedeste design til dato. Nu smider PUMA dog en seriøs udfordrer til denne titel på gaden. Tricks konceptet er tilbage og jeg er PÅ!

PUMA har i dag løftet sløret for både en ny evoSPEED og en ny evoPOWER. Men denne gang smider de lidt ekstra krydderi ind i deres lancering. I denne omgang vil der nemlig blive kørt en lille kampagne, hvor evoSPEED og evoPOWER spillerne vil gå "Head 2 Head", i en afgørende duel om, hvilket team der er bedst. Her vil spillere som Yaya Toure, Cesc Fabregas, Olivier Giroud og selvfølgelig Super Mario repræsentere evoPOWER. Jeg forventer dog at det vil være de tre førstnævnte som vil skrabe pointene sammen for 'power' teamet.

Hvis du føler for det nye Tricks design på disse evoPOWER fodboldstøvler, så kan du finde dem lige her - Pris: 1.699

Designet? Ja det spiller efter min mening lige så godt, som for et år siden. Kombinationen af blå og orange spiller bare virkelig godt i mine øjne og jeg glæder mig virkelig meget til at se farverne på banen. Jep, jeg kan ikke skjule at jeg er stor fan af PUMA's Tricks koncept.

Herinde prøver vi at være så hudløst ærlige omkring vores meninger af de nye farvepodatering som vi overhovedet kan. Nogle gange kan det godt komme til at lyde lidt for "jubelidiotisk", men helt ærligt? Det her design er rålækkert. Nu bliver det så spændende at se om Team evoPOWER eller Team evoSPEED tager titlen som PUMA's bedste. Hvilket hold skriver du dig ind på?

ALT_TAG