New Balance Furon II Rød | Afslut chancerne med stil

08.02.2017

Skrevet af Jacob

New Balance var lidt sent ude af startblokken i år 2017, hvad angår lanceringer, men nu sætter de farten op for at indhente det tabte med to hurtige lanceringer. Vi tager her et kig på den seneste; Furon II Rød.

Farvevarianten sidder lige i skabet. Så er det sagt. Jeg kan personligt virkelig godt lide, når mærkerne lancerer deres forskellige siloer i matchende farver, og hvis man ser på denne og derefter på Visaro II, som lancerede forleden, så har de nærmest den omvendte sammensætning af farver i forhold til hinanden. Det giver bare en større visuel effekt på banen, og vi får da også snart at se, hvordan de gør sig i kamp, da spillere som Alvaro Negredo, Jesus Navas og Kevin Mirallas snart vil snørre dem om fødderne.

New Balance Furon II er i udgangspunket en speedstøvle, men ikke på den måde hvor lav vægt og fart er det eneste, der betyder noget. Den er rettere designet som en speedstøvle, der skal give dig de rette værktøjer til at komme foran forsvarsspilleren og afslutte chancen, inden han så meget som når at råbe offside, før det er for sent. Furon er bygget til omsætte de chancer til mål, som de kreative Visaro-spillere skaber, og netop derfor er der også gjort meget for touch, sparkeflade og acceleration på støvlen.

Fortsættes herunder.

Touchet på den nye New Balance Furon II har i den grad udviklet sig meget siden den første generation af støvlen, og det kan i særdeleshed tilskrives den nye overdel. Først og fremmest er New Balance gået væk fra burrito-fittet, vi så på forgængeren, der ikke leverede den ønskede stabilitet og komfort, og har i stedet introduceret et mere klassisk fit med en "Hybrid Mesh"-overdel. Det har gjort støvlen langt mere fleksibel og overdelen følger din fods bevægelser meget bedre, hvorfor du kommer så tæt på et barfodet touch, som det kan lade sig gøre. Dermed må vi beklage; hvis du misser din førsteberøring, så er det altså ikke støvlernes skyld.

Det New Balance har gjort med Furon II, er, at de har rettet og finjusteret de små ting, der trængte til, og som satte den første Furon lidt tilbage i forhold til konkurrenterne, og så har de beholdt de ting, som virkelig fungerede. Det er blandt andet ydersålen og knopsystemet, som dermed stadig er lige så responsivt og aggressivt, som du kan tillade dig at forvente af en speedstøvle. Hvis du er på udkig efter et par nye støvler, og du karakteriserer dig selv som værende hurtig og reaktionsstærk, så skal du klart overveje New Balance Furon II som dine næste fodboldstøvler.

Leder du efter New Balance Furon II Rød? Find den lige her.