New Balance Visaro 2.0 Typhoon/Orange | Giv kreativiteten frie tøjler

08.02.2017

Skrevet af Jacob

Det er over et år siden, vi så New Balance Visaro debutere på alverdens fodboldbaner, men nu er amerikanerne igen på spil. Byd velkommen til den anden generation af kontrolstøvlen: Visaro 2.0.

På nuværende tidspunkt har vi den ugentlige fornøjelse at se spillere som Arsenals Aaron Ramsey og Crystal Palaces Yohan Cabaye med New Balance Visaro på fødderne i Premier League, men nu er tiden kommet, hvor deres foretrukne fodtøj skal opdateres. Visaro 2.0 er udviklet med henblik på at fordre grænseløs kreativitet, og dermed viger den nye generation af støvlen altså ikke være fra mantraet "Create".

Visaro Midfield maestro Aaron Ramsey said, “I am excited to get the new boot on and see how it compliments my game. The guys at New Balance have worked very hard on the Visaro 2 boot and it should be something that players both professionally and at the local park both like."

New Balance Visaro 2.0 lander i en farvevariant, som helt sikkert vil høste komplimenter fra øst og vest, og det er ganske forståeligt, eftersom den ser nok så skarp ud med sin metallisk sorte overdel, der fader ned mod en orange hæl. Man skal imidlertid ikke skue hunden på hårene, da der er meget mere bag Visaro 2.0 og dens design, og når vi nu skal gå mere i dybden med de tekniske aspekter på støvlen, vil du helt sikkert erfare, at støvlerne bestemt giver kreative spiller de perfekte værktøjer til at gå på banen og dominere slagets gang på midten af banen.

Fortsættes herunder.

Overdelen, der minder om den vi så på første generation af Visaro-kollektion, har imidlertid fået sig noget af en overhaling. New Balance har testet, og testet, og testet lidt mere, og det har efterladt dem med en hulens masse data, som de nu har benyttet til at designe Visaro 2.0 til topkarakterer. På overdelen finder vi to zoner i hexapren, og det er henholdsvis Control- og Strike-zonerne, som giver dig en uovertruffen kontrol over dine korte og lange afleveringer. Dertil er Visaro 2.0 bygget på en atlet-inspireret læst med et mokkasin-lignende fit, der sørger for lockdown og stabilitet samt super komfort.

Ydersålen er konstrueret omkring et letvægtschassis, der tvinger den samlede vægt et godt stykke ned samtidig med, at det forbedrer din manøvredygtighed på banen. Knopsystemet baserer sig ligeledes på New Balances enorme mængder data fra alle deres tests, og hver en knop er dermed placeret med kirurgisk præcision for at forbedre dit greb i banen. Alt i alt er Visaro 2.0 en klar opgradering fra første generation af støvlen, og det siger ikke så lidt, for det var så sandelig også en lækker fodboldstøvle.

Er du den kreative spiller på udkig efter nye støvler? Find New Balance Visaro 2.0 Typhoon/Orange ud her.