Nike Hypervenom 3 lanceringsevent

31.01.2017

Skrevet af Mathias

For nyligt kunne vi løfte sløret for den splinternye Nike Hypervenom 3 DF, og da Nike selv løftede sløret for den nye støvle, gik det naturligvis ikke stille for sig. Vi sendte Joltter og hans krykker til Tyskland for at følge lanceringen. Se med her!

Edinson Cavani, Robert Lewandowski, Harry Kane, Marcus Rashford og Gonzalo Higuain. Nej, det er ikke ønskelisten fra samtlige kinesiske fodboldklubber, men derimod en perlerække af fodboldstjerner som vi fremover skal se I den tredje generation af Nikes Hypervenom-kollektion. De var alle på plads til lanceringen af Nike Hypervenom 3 DF i Tyskland, og i den anledning sendte vi den humpende Joltter afsted for følge begivenhedernes gang.

Nike Hypervenom 3 DF tager Hypervenom-kollektionen tilbage til sine rødder som en rendyrket angriberstøvle, og i videoen kan du blandt andet høre Kane og Rashfords tanker om de nye støvler. Du kan høre fra folkene bag støvlen, og så kan du følge naturligvis komme med på sidelinien til en træningsession, hvor alle var iklædt de iøjenfaldende støvler!

Og hey, vi kan især anbefale dig at se videoen, hvis Nike Hypervenom 3 DF har fanget din interesse, for det kunne jo ske, at der var et par på højkant? What what what!? Ja, den er god nok, men mere information får du ikke herfra; det finder du i stedet i vores YouTube-video herover, der netop er gået online!

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike Hypervenom Phantom 3 DF, så finder ud den lige her.