adidas går intergalaktisk | Sommerens rum-inspirerede støvler

06.10.2016

Skrevet af Mathias

Mercury Pack, Speed of Light, Dark Space, Space Craft og Stellar Pack. Alle er inspireret af forskellige interstellare aspekter. Men hvilken kollektion putter det bedste spin på det rum-inspirerede tema?

Dette forår, da adidas introducerede Mercury Pack, var ingen endnu rigtig klar over, at de prangende nye fodboldstøvler ville kickstarte et meget specielt design-tema, som har kørt lige siden. adidas er rejst til alle universets kroge gennem de sidste fem måneder, og ladet sig inspirere af alt fra planeter og stjerner til de menneskeskabte rumskibe og satellitter vi har sendt op.

Det har været noget af en rejse allerede, og den er ikke nødvendigvis er slut endnu ( *wink, wink). Selvom der måske er mere i vente, så følte vi alligevel for at stoppe op og lade vores fotografer skyde de støvler, som er blevet præsenteret. Det giver os i hvert fald en god lejlighed til at nyde dem endnu engang og en mulighed for at vælge en favorit, når de så elegant er sat op mod hinanden. Jeg har personligt kun øjne for Dark Space varianten, men lad os endelig vide i vores Facebook kommentarfelt, hvilken af adidas fodboldstøvlerne du synes står skarpest i galleriet nedenunder. Glæder os til at høre hvad du synes!

Hvis du vil bestille et par af adidas fodboldstøvlerne, så finder du dem her.