adidas dropper X 16+ PureChaos i Viper Pack design

02.09.2016

Skrevet af Mathias

Det er fredag og som om det ikke var nok grund til at være glad i låget, så har adidas i dag gjort den nyeste tilføjelse til deres Limited Collection tilgængelig. Få flere vinkler på den her.

I går gav adidas verden det første kig på den nyeste X 16+ PureChaos farvevariant, som er lavet med et iøjnefaldende slangeskind-design, der dækker både overdelen og sålen. Introduktionen af den nye Viper Pack er ikke første gang adidas har eksperimenteret med et slangeskind look, fordi i sidste år så vi også deres Deadly Focus pack. Det er måske lidt af en trend de er ved at udvikle. Det håber vi i hvert fald, fordi det giver et seriøst kækt look til spilleren, som ikke er bange for at vise sig frem.

Og netop denne spiller er personligheden og typen, som X-siloen er sigtet og bygget til. Spilleren der tør tage chancer, spilleren der ikke er bange for at være lidt kontroversiel og udnytter skarpe træk og hurtige berøringer til at efterlade forsvarsspillere i seriøse problemer. De er ikke nødvendigvis flinke og af den grund deler de mere end en parallel med slanger.

Hvis du vil have fingrene i den nye adidas X 16+ PureChaos Viper Pack, så finder du dem her nu.