Hummel indfanger danskheden i nye landsholdstrøjer

01.09.2016

Skrevet af Jonathan

Hummel var i mange år synonym med det danske landshold, indtil adidas kom ind fra siden og tog over. Det var ikke alle der var lige glade for den udvikling. Nu er Hummel, til rigtig manges store glæde, tilbage…

Det danske landsholds største præstationer er sket med Hummels fartstriber på skuldrene og selvom et fodboldholds præstationer ikke skal vurderes på baggrund af det mærke de spiller i, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at det har spillet en helt central rolle i beslutningen om at vende tilbage til de gamle dyder. Hummel er tilbage på landsholdet og i dag løfter de endelig sløret for de nye landsholdstrøjer som skal bruges under VM kvalifikationen.

Med Danmarks trøjer har Hummel virkelig bragt tingene helt tilbage til de gamle dyder – og jeg mener helt tilbage. For det er vores stolte tid som vikinger der danner inspirationsgrundlaget for designet. Detaljerne ses særligt rundt omkring på hjemmebanetrøjen, hvor selveste Holger Danske er syet ind på maven.

Køb Danmarks nye landsholdstrøje lige her

FORTSÆTTES NEDENUNDER

Jeg synes egentlig at hele ideen om at Hummel er tilbage på det danske landshold er rigtig fin. Jeg hørte engang en sige at det danske landshold burde være sponsoreret af danske brands, såsom Hummel og Select. Det er en rigtig fin historie at fortælle og jeg er blandt dem som er glade for at se Hummel i det Rød/Hvide farver igen.

Hvad synes jeg så om deres comeback? Lad mig sige det sådan at jeg klart er størst fan er udebanetrøjen. Og den er jeg til gengæld også mega stor fan af. Designet er et modigt træk, som til gengæld virkelig viser stoltheden over dannebrog frem på en fed måde. Vi taler meget om Janteloven her i Danmark og er ofte de første til at nedtone os selv. Især hvis vi ikke lige præsterer til forventningerne. Derfor synes jeg også at det er ekstra fedt at Hummel virkelig får understreget danskheden, i særdeleshed når Eriksen og Co., repræsenterer vores lille land ude i den store verden. Helt klart stor cadeau herfra. Og tillykke til Hummel med et absolut godkendt comeback!