Nike introducerer ny Atletico Madrid trøje

15.07.2016

Skrevet af Mathias

Denne sæson kunne meget vel være en af de vigtigste i klubbens historie. Atletico Madrid får nu en Nike hjemme- og udebanetrøje, som de skal forbedre næste sæson i.

Sidste sæson var de nemlig smertefuldt tæt på de 2 største trofæer, men måtte overgive sig til henholdsvis Barcelona og Real Madrid. Det er nok til at ødelægge moralen og afmontere ethvert hold, men ikke Atletico Madrid! Deres hold er ikke blevet pillet fra hinanden og de har endda opgraderet deres allerede imponerende lineup. Man kan ikke længere sige, at der kun er 2 superhold i Spanien, fordi Atletico har i den grad bidt sig fast i topstriden.

Nike introducerer nu det nye trøje udvalg for Atletico Madrid, når de præsenterer hjemmebane- og udebanetrøjen, som begge egentlig ikke er så kontroversielle. Begge looks har man set variationer af før, hvis vi skal være helt ærlige. Men når det så er sagt, så er de ligeså gennemtestede som de er klassiske. Hjemmebanetrøjen er f.eks. inspireret af den originale spilledragt fra 1966/67 sæsonen og de striber man ser på de øverste lægter på Vincente Calderon.

“Wearing this new kit, that pays tribute to such an important year for the team, is a great honour and I am sure it will be an inspiration for all of us throughout this new season,” says midfielder Saul.

Hvis du vil bestille den nye Atletico Madrid trøje, så finder du den lige her.