Få Nike Mercurial Superfly til børn

23.06.2016

Skrevet af Jonathan

Det er to år siden at Nike Mercurial Superfly første gang blev præsenteret med sok. En sok som vi i dag kender som Dynamic Fit Collar. Nu kan den også fås til børn. Læs om den her.

Det er ikke altid lige så luksuriøst at være barn – eller bruge børnestørrelser i sko for den sags skyld. I lang tid har der været efterspørgsel på en Mercurial Superfly i børnestørrelser. Hvorfor er det også kun voksenstørrelserne, som skal nyde godt af den nye Dynamic Fit Collar kultur?

Nikes designere har da også nu konkluderet sig frem til at der ikke behøver at være forskel. Derfor er det nu også muligt at få Mercurial Superfly V med sok til børn. Dermed er det nu også for børn muligt at nyde alle de fordele som Dynamic Fit Coller bringer med sig.

Teknologien er udviklet for at sikre mere stabilitet og i særdeleshed at give en mere fuldendt oplevelse af at spille i et par fodboldstøvler. Stjerner som Cristiano Ronaldo, Alexis Sanchez og Anthony Martial spiller alle i Mercurial Superfly og hvis det ikke er nok kvalitetsstempel på, at Dynamic Fit Collar fungerer, så ved jeg ikke hvad er.

Du kan købe Nike Mercurial Superfly fodboldstøvler til børn lige her.