Vild EM åbning i selskab med Joltter og Luca

13.06.2016

Skrevet af Jonathan

Payet sørgede for at give Frankrig en flyvende start EM’s potentielt bedste mål. Men hvad gik der forud for åbningskampen? Joltter og Luca dækker dig ind.

Kl. 22:48 eksploderede Stade de France i ren ekstase. Payet’s tørre venstrehug uden for feltet sendte samtlige franskmænd i vild glædesrus. Det hele kulminerede da Payet blev skiftet ud og i ægte glædeståre vandt hele Europas hjerte. Bedre åbning på turneringen kunne man nok ikke have håbet på.

Payet’s mål blev leveret af et par Nike Mercurial Superfly IV – alligevel var det Mercurial Superfly V som Joltter og Luca et par timer tidligere var taget ud for at teste af i selskab med Nike på Stade Sébastien Charléty.

Mercurial Superfly er med afstand den fodboldstøvle, som er mest repræsenteret ved EM i Frankrig, så der er ikke noget at sige til, at Nike gør så meget ud af at få den promoveret. Det er tydeligvis en fodboldstøvle, der virkelig har sat sig igennem som det foretrukne valg hos størstedelen. Se hvordan førstedagen i Paris gik til i ovenstående video og husk at gå ind og abonner på vores YouTube kanal, så du kan følge med i vores EM dækning gennem hele turneringen.

Husk også at vi går live hver dag kl. 20.00 forud for dagens kamp.