Ny FC Barcelona hjemmebanetrøje til ære for '92 Dream Team

30.05.2016

Skrevet af Jonathan

For 25 år siden løb et stjernespækket mandskab rundt i Barcelona og satte al modstand på plads. Nu hylder FC Barcelona og Nike 90’ernes Dream Team med ny hjemmebanetrøje.

Hvis man er gammel nok til at huske FC Barcelona fra starten af 90’erne eller har set YouTube videoer fra den tid, så ved man også at det var et hold ingen ønskede at møde. Romario, Koeman, Laudrup, Stoichkov var bare nogle af de stjerner som udødeliggjorde det nu legendariske ”Dream Team”. Og særligt trøjen er noget som har indprentet sig i mit og tydeligvis også andres hoveder.

For i år er det 25 år siden at klubben smadrede al modstand af banen og blandt andet vandt den europæiske Europa Cup. Designet som dagens stjerner Neymar, Messi og Suarez kommer til at løbe rundt i til næste sæson er meget tæt på at være identisk med trøjen fra 91/92 sæsonen – og jeg er vild med det!

Du kan finde den ny FC Barcelona hjemmebanetrøje lige her.

Den nye FC Barcelona hjemmebanetrøje kommer naturligvis både i en Nike AeroSwift udgave som stjernerne spiller i og i den normale ”fan” version, til dig der ikke nødvendigvis behøver de nyeste teknologier. Ligegyldigt, hvilken du vælger at gå med, så er designet ikke til at bryde igennem. Får helt lyst til at gå ind og se en Laudrup kompilation nu…