Umbro Speciali Eternal Pepe Limited Edition | The fine art of defending

26.05.2016

Skrevet af Mathias

The fine art of defending kalder de det. Ingen mestrer forsvarsspil helt ligesom Pepe og ingen mestrer ‘fine art’ ligesom Umbro. Sammen har de nu skabt en ny signatur Speciali til den ikoniske kraftkarl fra Portugal.

Jeg tror ikke jeg vil gå så langt som at sige Pepe er en elegant forsvarsspiller, men hvad han mangler i finesse, gør han op for i ren effektivitet. Han har været en afgørende brik i det stjernespækkede og forgyldte Real Madrid mandskab, samtidig med han er den suverænt største atlet signeret til Umbro. Nu har dobbel-diamanten præsenteret en ny og personaliseret Umbro Speciali Eternal til Pepe, inden han skal spille i Champions League finalen.

Som du nok har regnet ud fra billederne, så kommer inspirationen til den nye støvle fra Pepes hjemland, Portugal, som han også skal repræsentere ved EURO 2016. Det vanvittig elegante design er at finde på den tidsløse Speciali silhouette, som gennem den overlegne læderoverdel kombinerer et blødt touch, komfort og holdbarhed.

Det er dog ikke alt sammen old-school på Umbro Speciali Eternal, fordi techholdet fra Manchester har stadig benyttet nogle af deres mest moderne innovationer, som sørger for støvlerne lever op til en topatlets forventninger. Blandt disse er støvlens A-frame, som giver stabilitet omkring midtfoden og ‘Wishbone’ teknologien, der er inkorporeret i sålen og giver kontrolleret støtte til fødderne. Begge hjælper dig med at få mere power i dit spil, hvadenten du sparker bolden eller tackler din modstander.

Limited Edition Umbro Speciali Eternal Pepe er allerede tilgængelige nu, så du kan nyde ‘the fine art of defending’ og et par yderst elegante fodboldstøvler lige her.