Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

adidas præsenterer den nye Manchester United udebanetrøje

11.08.2015

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Den nye Premier League sæson er allerede i gang og sidste weekend så vi Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje i aktion for første gang. Ligemeget hvor meget de sikkert ellers havde lyst, så kan man ikke spille en hel sæson i kun hjemmebane outfitted og adidas sørger derfor for, at de Røde Djævle er klar til også at tage kampen op på udebane.

Manchester United er en klub med en utrolig historie, både når det kommer til trofæer og fodboldtrøjer. Da adidas tog over som sponsor havde de derfor meget at leve op til, hvilket de bestemt har gjort med den nye hjemmebane- og udebanetrøje hvis du spørger mig.

Du kan finde den nye Manchester United 2015/16 udebanetrøje i vores shop lige her.

Den nye udebanedragt er lavet med en rigtig god håndfuld gemte detaljer, som selvom de ikke er synlige på tv skærmen, stadig giver spillerne og fansene en unik følelse, når de trækker den berømte trøje over hovedet. Den mest nævneværdige af disse diskrete detaljer finder man på sømmen af trøjen i bunden, hvor man kan se et specielt mønster, som også var at finde på den sidste adidas Manchester United trøje. Trøjen var fra 1990 og blev båret af United legenden Ryan Giggs i hans debut sæson.

Udover referencen til klassiske Manchester United dragter, så er trøjen utrolig stilistisk ren, uden nogle vanvittige farver, eller mystiske visuelle designs, som distraherer en. Jeg er selv ikke United fan, men jeg må bare sige at dette er den helt rigtige vej at gå med den nye udebanetrøje.

De Røde Djævle kommer allerede til at få god lejlighed til at fremvise den nye udebanetrøje, når de spiller mod Aston Villa på Villa Park næste Fredag. Hjemmebanetrøjen fik en vindende debut sidste weekend mod Tottenham og man kan godt regne med Van Gaal forventer samme resultat.

Et design der lever op til Manchester Uniteds høje forventninger til næste sæson - find den lige her.

En V-hals krave, næsten helt hvidt design (udover de klassiske adidas striber). Udover det helt igennem forfærdelige sponsor logo, så kunne det næsten ikke blive bedre for United fans. Hvad synes du om den nye Manchester United 2015/16 udebanetrøje?