Ny Nike Hypervenom lanceret med NikeSkin overdelen

17.05.2016

Skrevet af Jonathan

Nike har i dag løftet sløret for deres EM kollektion under navnet ”Spark Brilliance” og mens alle er oppe at køre over den nye Superfly V, så er den nye Hypervenom det absolutte højdepunkt for mig…

Jeg har hele tiden ment at NikeSkin overdelen på Hypervenom I var blandt Nikes Top 3 innovationer i nyere tid. Indtil den dag i dag, spiller jeg stadig i et par Hypervenom I. Så det var også med stor ambivalens at Nike præsenterede deres Hypervenom II; fedt med en ny Hypervenom, knap så fedt at de gik væk fra deres geniale overdel. Nu ser det dog ud som at Nike har taget feedbacken til efterretning og gjort som jeg selv og mange andre har efterspurgt.

Nike måtte anerkende at den nye overdel på Hypervenom II var mere stiv og tog længere tid at bløde op end NikeSkin overdelen fra Hypervenom I. Og i en verden, hvor fodboldstøvler helst skal levere komforten fra første dag, så man ikke nogen anden udvej end at bringe NikeSkin overdelen tilbage. Og gud ske tak og lov for det!

Du kan få fingrene i den nye Hypervenom II her fra 31.05.16.

We want all players to have what the best players in the world are wearing, so we are bringing the Hypervenom I upper back. Max Blau, VP Nike Football Footwear.

I et aggressivt Neon design kommer spillere som Lewandowski, Lukaku og Jamie Vardy til at rocke den nyeste Hypervenom under EM i Frankrig, som vi uofficielt kan kalde version 2.1. Mon ikke at det her bliver en lille genfødsel for den giftige angrebsstøvle.

Og så nyd lige den NikeSkin overdel en sidste gang. Det her sommerens nyhed for mig!

Skriv dig op og få besked lige så snart den nye Hypervenom II er landet lige her.