Du skal ikke kopiere dine helte - Gør dem til dine konkurrenter

06.08.2015

Skrevet af Mathias

Kreatøren, bæstet der skaber kaos og den urørlige Leo Messi. 3 typer spillere som kickstartede adidas’ revolution, som sidenhen har overtaget baner verden over. Du behøver ikke fortælle os, at de her støvler er fremtiden, men hvis du ikke vidste det, så skal den nyeste adidas reklame nok overtale dig… Bare så i ved det, den er vanvittig fed!

Dine helte er nu dine konkurrenter. - Alle har drømme om at blive den næste Mesut Özil, Gareth Bale og hvis du har rigtig høje aspirationer, så måske endda Lionel Messi, men hvorfor stoppe der? Bliv inspireret og tag hvad du ser på fjernsynet og gør det til dit eget.

fodbold bliver spillet overalt, på indendørsbaner, streetbaner og parker verden over. Du skal ikke bare kopiere Gareth Bale og James Rodriguez - tag hvad dine idoler gør og tag det til det næste niveau og gør forskellen for for dit hold på din unikke måde.

Bliv del af adidas’ revolution med Ace15, X15 og Messi lige her.

Nogle spillere er bæster, nogle urørlige og andre intet mindre end legendariske. Gør forskellen og skab din egen skæbne. Hvis denne nye video fra adidas ikke giver dig lyst til at spille noget fodbold, så er der intet der vil.