Den danske pokalturnering havde nået kvartfinalerne i denne weekend og på stadions landet over, var det med stor glæde at store og mindre hold tørnede sammen. Fra Skive til Brøndby blev der spillet pokalbold og med mulighed for store overraskelser i semifinalerne, da der var hele 3 divisionshold som kunne nå videre og måske hele vejen. Vejle kunne hjemme på et nybygget stadion og med næsten 10.000 tilskuere i ryggen tage skalpen F.C. Midtjylland og være godt på vej mod et fremragende forår, hvor oprykning og semifinaler kunne være kronen på værket. Vejle kom absolut også bedst ud af starthullerne og med deres direkte spil, var de langt farligere en Superliga-holdet, som forfaldt til at køre den rundt og rundt, uden at komme frem til noget nævneværdigt. Ikke før der var spillet næsten et kvarter og Baba Collins ramte overliggeren på et brag af et skud fra hans Puma-støvler. Chancen gav midtjyderne mod på mere, men det voldsomme pres blev det ikke til, før Vejle slog til. Midt i halvlegen fik Vejle frispark, hvor samspil mellem Nørlund og Pallesen, gav chancen til Thomas Røll, som kunne glide bolden ind til en fortjent føring til hjemmeholdet. Målet blev sat ind i et par Nike Total90 Laser, som du lige nu kan spare op til 500 kr. på. Se udvalget her. Vejle fortsatte dominansen resten af halvlegen og det var et tilfreds hjemmepublikum, som kunne klappe de rødklædte af banen. Anden halvleg fortsatte som den første sluttede, og Vejles dominans pressede midtjyderne ned på egen banehalvdel. Erik Rasmussen, den afgående træner, skiftede to mand ud og straks gav det pote. Overliggeren var dog i vejen for Danny Olsen og FCM, men de trætte vejlensere var presset i bund. Til sidst måtte målhelten fra første halvleg, Røll, lave et klodset straffespark. Den mulighed fik Femi stensikkert sparket ind, men bare 5 minutter senere gik det helt galt, da en af Vejles forsvarsspillere pludselig kastede sig ud i en glidende tackling i eget felt, og så ved man hvad der oftest sker. Straffe. Endnu en gang. Femi kunne for anden gang på 5 minutter score fra 11-meter pletten i hans Puma Velocity 1.08 og så skulle man tro at kampen kunne lukkes. Men kun pga. uskarphed hos Vejle og brilliant målmandsspil fra gæsternes Martin Raska, kom midtjyderne videre til semifinalerne. Inden den kamp havde F.C. København vundet 2-0 ude over Næstved og Esbjerg 4-0 ude over Skive. I den sidste kvartfinale stod Randers overfor Brøndby i en kamp, som Brøndbys træner allerede havde opprioriteret i forhold til ligaen. Europæisk fodbold skal man spille i Brøndby og den letteste vej er igennem pokalturneringen. Det var da også et yderst tændt Brøndbymandskab, som fra starten af kampen satte sig på Randersspilleren og pressede dem overalt på banen. Allerede i de første minutter var man tæt på i to omgange og blandt andet stolpen måtte reddede Randrusianerne. Chris Katongo var også tæt på, i hans Predator PowerSwerve, men sparkede forbi mål og i den anden ende var der ikke meget interessant at berette og Stephan Andersen havde ikke meget at se til i første halvleg. Da Brøndby heller ikke kunne få hul på bylden, kunne de to hold gå til pause, hvor ingen kunne være helt tilfredse. Anden halvleg startede meget rodet og Brøndby lagde slet ikke samme pres på kronjyderne, som man gjorde i første halvleg og dermed blev det aldrig så intenst, som man kunne forvente i den kvartfinale. Der skulle dog også en stor portion held til før at der reelt skete noget. Stefan Gislason sparkede på mål langt ude fra, den ramte en modspiller og ændrede retning, så Kevin Stuhr Ellegaard i målet var mere eller mindre chanceløs i hans Sells-handsker. Herefter ændrede kampen karakter og Brøndby fik troen på at det kunne lade sig gøre og kun 8 minutter senere pandede Morten Duncan bolden i nettet til 2-0. Morten Duncan spillede i øvrigt i den helt nye AdiPURE i denne kamp, og de må siges at passe ham fantastisk godt. Bedst som Brøndby så ud til at køre kampen hjem uden at anstrenge sig, kunne Randers’ Fabinho heade bolden ind til en 1-2 reducering. Mere blev det dog ikke til i denne kamp og Brøndby kunne fortjent lade sig fejre, som pokalsemifinalister. Netop i semifinalerne ser kampene således ud: Brøndby - FC Midtjylland FC København - Esbjerg