adidas og Colombia præsenterer ny hjemmebanetrøje kun til Copa America

01.04.2016

Skrevet af Mathias

Frem mod Copa América Centenario, har adidas og Colombia præsenteret en ny hjemmebanetrøje. Ja, det læste du rigtigt - den nye trøje er hvid. Find ud af hvorfor her.

Til sommer afholdes der en special edition Copa America i USA og en speciel edition turnering kræver en speciel edition trøje. Derfor har adidas nu lanceret den nye Colombia hjemmebanetrøje i et hvidt design, som kun kommer til at blive brugt denne sommer, før James og de andre skifter tilbage til gul.

Grunden til adidas har besluttet sig for at gøre den nye Colombia landsholdtrøje hvid, er fordi det var farven de spillede i første gang de nogensinde kvalificerede sig til en international turnering tilbage i 1945. Denne moderne fortolkning er lavet med en skarp V-hals, som er endnu en reference til trøjerne fra 40’erne, hvor avant-garde design for alvor erstattede de mere traditionelle skjortekraver.

Det er en forfriskende opdatering af Colombias hjemmebanetrøje og selvom det bliver lidt mystisk at se dem uden deres gule trøjer, så er den nye imponerende nok til at gøre op for det. Jeg er bestemt fan af det nye look.

Det Colombianske landsholds nye hjemmebanetrøje er tilgængelig lige her. Vis din støtte til James, Cuadrado og Martinez ved Copa America.