Se den nye Mercurial Superfly CR7 i aktion

22.03.2016

Skrevet af Jonathan

Fra i dag kan du få fingrene i Mercurial Superfly CR7 Chapter 2: Natural Diamond. Luca har dog allerede været ude og teste dem og han er ikke ked af resultatet…

Det er kun designet som har ændret sig ved 2. kapitel af Cristiano Ronaldos signaturstøvler. Til gengæld har Nikes designere skullet gennemgå en række faser, før de følte at historien af den nyeste Mercurial Superfly CR7 blev retvist fortalt.

Første element refererede til hans fysiske rejse fra øen til fastlandet. Den blå farve symboliserer således det blå hav, som Cristiano skulle krydse for at komme til Lissabon. Næste element i designet var at repræsentere hans transformation fra det rå talent til en finpudset diamant. Her brugte Nike diamanten som analogi.

Det viste sig at blive en ret stor udfordring, som først lykkedes efter 6 forsøg på at finde den rette tekstur på støvlen. I sidste ende benyttede man sig af en højfrekvens svejsningsteknik, for at give hælen den ru og stenede overflade, som de gerne ville udtrykke.

Til slut var det glitrende design også et vigtigt element. En diamant glitrer jo. Den glitrende effekt har man skabt gennem printet samt CR7 logoet, der er sammensat af små glitrende sten.

Du kan selv få fingre i den nye Mercurial Superfly CR7 Ch. 2: Natural Diamond lige her.