Vi tager et kig på hvordan 2016 har været ejet af adidas!

08.03.2016

Skrevet af Mathias

Ooooog så kan vi trække vejret lidt igen! adidas har haft et banebrydende 2016 indtil videre og lanceringerne er kommet i rekordfart. Nu tager "Die Marke mit den Drei Streifen" en lille pustepause og vi tager derfor et kig på, hvordan de har domineret.

Da den nye ACE 16+ PureControl blev præsenteret i midten af januar, stjal den alle overskrifterne og blev startskuddet på en decideret lancerings-spree fra adidas, hvor de virkelig har udkonkurreret al modstand.

Igennem de tre måneders ren vanvid, har PureControl støvlen uden snørebånd været den helt store stjerne og den grønne lanceringsfarve er en variant der næppe vil blive glemt. Når det så er sagt, så er fodboldstøvler med snørebånd langt fra passé og PureControls lillebror, adidas ACE 16.1 Primeknit, er for sig selv også en tidlig kandidat til årets fodboldstøvle! Det er et statement som adidas i den grad bakker op med de tre farvevarianter der er blevet lanceret af den nye støvle. Den hvide ACE 16.1 Primeknit er i hvert intet mindre end fodboldstøvle-kunst.

I modsætning til ACE støvlerne, så har adidas X-kollektionen ikke fået sin 2016 opdatering endnu, men det føles stadig som om adidas har oppet deres game med farvevarianterne. Den lyserøde er naturligvis ikke for alle, men de to andre er helt vanvittigt fede og lavalampe designet fungerer helt perfekt på dem.

adidas havde derudover lagt lidt op til kvinderne og fandt derfor også tid til at lancere specielt lavede damemodeller. Både ACE 16.1 Primeknit og adidas X 15.1 kvindestøvlerne har gjort mange gutter her på kontoret rigtig jaloux.

Det er et eksplosivt lineup adidas har sammensat på så kort tid og hvis du spørger dem, så tror jeg selv adidas’ største konkurrenter er imponeret af det tempo de har vist i 2016. Hvad synes du om deres støvler og hvilken synes du bedst om?

Hvis du vil have hænderne i de nye adidas fodboldstøvler, så finder du dem lige her.