Nåede du ikke at få et par Future Z? | Nå, men så har du nu muligheden for at vinde 4 par!

17.12.2020

Skrevet af Lasse

Unisport tilbyder dig nu chancen for at vinde et års forbrug af den helt nye PUMA Future Z. Læs mere omkring konkurrencen nedenfor!

Et års forbrug af PUMA Future Z! Lyder det ikke vanvittigt?! Men det er faktisk, hvad du har chance for nu, hvis du deltager i Unisports Future Z konkurrence på Instagram.

Hvad kan jeg præcist vinde?

Som nævnt ovenfor, så har du altså muligheden for at vinde et års forbrug af den helt nye PUMA silo kaldet PUMA Future Z. Men hvad svarer et års forbrug til? I dette tilfælde er det 4 par støvler. Det betyder, at i løbet 2021 vil du blive tildelt et helt nyt par Future Z - hele fire gange. Således når en ny farve af Future Z lancerer, bliver du tilsendt et par af dem i din størrelse ('limited edition' ekskluderet). Med andre ord - nogle af de første mennesker i verden, der kommer til at spille i de nyeste Future Z colourways bliver Neymar og dig. Det er ret vildt, ikke?!

Hvordan vinder man?

For at blive i Neymars ånd, omhandler denne konkurrence driblinger og tricks.

Alt du skal gøre er at lave en video af en dribling eller et trick, som du synes er ret fedt. Der er ikke et krav om, at det skal være det vildeste trick i verden - alle kan være med. Men vi glæder os selvfølgelig til at se om du har nogle vilde tricks oppe i ærmet. Når du har lavet videoen skal du uploade den på din Instagram Story og 'tagge' vores Instagram profil "Unisport" på videoen, så vi kan se, at du har deltaget i konkurrencen. Jo flere Instagram Stories du laver, jo større er chancen for at vi lægger mærke til dig. Undervejs i konkurrencen vil vi re-poste nogle af jeres Instagram Stories på vores egen Instagram Story.

Vores tricks- og driblings-geni PWG vil også komme med nogle forslag til, hvilke tricks der kunne være fede at lave. Så hold øje med vores Instagram Story, hvor du kan finde lidt inspiration.

Hvornår starter konkurrencen?

Konkurrencen starter nu (d. 17. december) og løber indtil den 31. december. Vi finder derefter en tilfældig vinder mandag d. 4. januar 2021, efter vi har set alle jeres videoer.

Held og lykke, alle sammen! Vi glæder os til at se jeres driblinger og tricks.