Vind fantastiske fodboldgaver i Unisports julekalender

25.11.2020

Skrevet af Sandra

Det er rimelig simpelt. Fortæl os hvor meget du ved om fodbold og Unisport! Spørgsmålene er lidt svære, så du skal være ekstra skarp! Men du kan få hjælp til at finde alle svarene undervejs i spørgsmålene. Så tilmeld dig vores julekalender og vind fantastiske fodboldpræmier! Klar, parat, start!

Fantastiske præmier: Vind 1 års levering af fodboldstøvler

Julen er endelig landet, hvilket betyder at du kan håbe på at få de fodboldgaver du ønsker dig allermest! Men du kan også bare deltage i vores julekalender og få chancen for at vinde fede præmier!

Hvor meget ved du om fodbold og Unisport? Udfordre dig selv og dine venner i vores julekalender og vind fede fodboldpræmier! Hovedpræmien er et års levering af fodboldstøvler fra den nyeste støvle-pakke fra ethvert mærke efter eget valg. Præmien inkluderer fire par støvler, som dækker det du har brug for i løbet af et år: et par FG/AG fodboldstøvler, et par indendørssko, et par fodboldsko til grus/gade og et par sneakers!

DELTAG OG VIND LIGE HER

Andenpræmien er en hjemmebane-, udebane- og 3. trøje fra din yndlingsklub, og tredjepræmien er den super fede Playr GPS-tracker og den nye Nike Flight-fodbold.

Det eneste, du skal gøre er at komme tilbage hver dag og besvare spørgsmålene i julekalenderen - så deltager du automatisk, hvis du svarer korrekt. Du vil blive testet til det yderste omkring Unisport eller andre begivenheder, der er sket gennem året hos Unisport. Og psssst.... Husk, at jo flere låger du åbner og svarer korrekt, jo større er din chance for at vinde, så kom tilbage hver dag for at forbedre dine chancer.

De heldige vindere findes og kontaktes direkte mandag den 6. januar 2021. Du kan læse om vores konkurrencebetingelser her.

Bliv opdateret med juletilbud

Vi har fantastiske tilbud i hele julen, og vi holder vores sociale medier opdateret med de nyeste tilbud. Så gå ikke glip af nogle af de bedste julegaver i år. Lige nu har vi den nye Nike Flight Fodbold, PLAYR, den nye adidas Precision to Blur colourway og de nye klubtrøjer til 20/21-sæsonen som vores bud på nogle af årets fedeste julegaver. Men hvis du ønsker mere inspiration, så gå gennem vores Facebook, Instagram eller YouTube kanal, hvor vi ofte vil give dig inspiration til, hvad du kan købe til jul. Og udforsk vores TikTok kanal for at få et godt grin, få nogle gode tips fra CR7 eller se nogle skøre ting fra PWG eller Haaland.

JULEIDÉER FOR ALLE I FAMILIEN