adidas Tormentor | Tid til at pine dine modstandere

06.03.2020

Skrevet af Milan

Mutationen af Predator-franchisen fortsætter, i og med den næste farvevariant af den helt nye adidas Tormentor er ankommet. Nogle af farverne forbliver de samme som på Mutator-kollektionen, men inspirationen på den nye kommer langt fra.

I starten af året introducerede adidas os for Shadowbeast-kollektionen, selvom den ikke inkluderede Predator-siloen i første omgang. Men til vores overraskelse blev Predator Shadowbeast lanceret et stykke tid efter, og Shadowbeast-sortimentet blev dermed fuldent.

Derefter besluttede adidas at gøre det den anden vej rundt, da de præsenterede os for Predator Mutator, før hele kollektionen blev lanceret lige efter. Det virker som om, at adidas bestemt prøver at holde trit med månederne, da vi næsten lige er gået ind i årets tredje måned, og den tredje adi-støvle er allerede landet! Tjek den blændende, nye farve forneden ud, inden vi går i dybden med detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Betagende, ik' også? Ja, Predator 20'ere er i den grad noget helt andet. Rent udseendemæssigt er både Shadowbeast og Mutator virkelig imponerende og noget futuristiske. Imidlertid har Predator Tormentor-designet en helt anden historie, da adidas har hentet inspiration fra Japan og den elektriske, blå Predator Mania, der blev lanceret i 2002 som en begrænset udgave forud for verdensmesterskabet i Korea og Japan. Den pulserende, nye farvevariant er blevet anvendt på den nutidige silhuet, og resultatet er en virkningsfuld, visuel udførelse af Predator Mutator.

Af den årsag er disse nye skønheder primært blå med de tre verdenskendte striber udført i hvid, alt imens hælen har en metal-rød farve. De for nyligt introducerede 406 pigge er ligeledes påsat støvlerne i den samme røde farve som på Mutator, så med de blå / røde / hvide farver, der satte sit præg med Predator Mania-støvlerne i de tidlige 00'ere, sidder Predator Tormentor-looket derfor lige i skabet.

Rent teknologisk er de nye adidas Predator Tormentor de samme som de seneste Predator Mutator, med den todelte sål og det banebrydende Demonskin. Det nye Demonskin indeholder intet mindre end 406 pigge placeret ved tåspidserne og på indersiden af støvlerne, hvis formål er at give dig et spin som aldrig er blevet set før, som derved gør at dine modstandere ikke har en chance når du har støvlerne på. Sokken er endnu engang strukket markant højere end den forrige generations Predator 19.

Vi elsker simpelthen når adi tager os tilbage i tiden, enten ved at lave en remake eller støvler, der er inspirerede af fortiden, som på den måde skaber en vaskeægte nostalgisk følelse.

Hvis du også gør, så kan du forudbestille Predator Tormentor-støvlerne lige her