PUMA Eclipse | 4. episode i Eclipse-sagaen

05.02.2020

Skrevet af Lasse

PUMA er klar til at invitere os til endnu en blackout hyldest, da de fortsætter deres Eclipse-serie og introducerer os til deres nyeste blackout-kollektion. Det kan godt være, at dagene er ved at blive lysere og længere, og de isnende kolde måneder næsten er ovre, men nu er det igen tid til at holde vejret og gøre klar til en vinterformørkelse!

Blackout-støvler rammer os bare på en måde som ingen andre kan. De er for de spillere, der ikke nødvendigvis har brug for at skille sig ud med et par vilde og farverige støvler, men i stedet bevarer deres coolness med et all-black look ude på grønsværen. Det er derfor vi tror, at den nye PUMA Eclipse er lavet med øje for de mest intense spillere. Dem der ikke er bange for mørke og som faktisk ser mørket som en allieret, da de er i stand til at smadre bolden i kassen eller stoppe de farligste angribere, selv hvis de ikke kunne se noget på banen. Nyd lige billederne nedenfor, før vi hurtigt løber igennem detaljerne bagefter.

Fortsættes nedenfor

Det kommer nok ikke bag på dig, at både Future- og One-siloen hovedsageligt er sorte - dog tør vi godt at påstå, at denne Eclipse-kollektion er endnu mere voldsom end de tidligere, da den virker mørkere og mere sort end nogensinde. Og hey, vent lige - det er jo faktisk den første blackout version af den nye PUMA One 20.1!

Nu når vi er ved den, så lad os starte ud med PUMA One. Støvlerne har fået tilføjet et knivspids klasse med det rene design, og fået inkorporeret en gennemført sort farve til at fuldende Eclipse-looket. Sålen er lavet i en grå-agtig farve, med blå-grå knopper der differentierer sig lidt fra den ellers komplette sorte farvesammensætning. Teknologierne på One-siloen kombinerer de stabiliserende letvægts egenskaber fra SPRINTWEB med verdensklasse K-leather for at skabe den perfekte balance af hurtighed, teknik og support.

Når det kommer til Future 5.1 er støvlerne ligeledes lavet i et blackout design, dog med et puma-lignende mønster på de lysegrå såler. Derudover er der bag på sokken skrevet "Future" og PUMA-logoet er lavet i en sølvlignende farve for at fuldende PUMA Future-looket. Dette findes også på fronten af støvlen, hvor det fremtrædende PUMA-logo også er printet i grå. Når det kommer til teknologierne tilbyder støvlerne NETFIT teknologien for at skabe et uovertruffent fit og support til ekstrem smidighed, samt et forbedret greb-tekstur på støvlens nøgleområder og afslutningsvis indeholder Future også den roste ultra-lette RAPIDAGILITY-sål for eksplosiv acceleration.

Der er ingen tvivl om, at teknologierne på begge PUMA siloer vil gøre dig i stand til at mestre spillet i mørket, og hvad angår den klassiske sorte farve… der er vist ikke andet at sige end at sort aldrig bliver umoderne.


Bliv en del af blackout-familien og køb den nye PUMA Eclipse hos Unisport