adidas Input Code Pack | Forbered dig på gyldne øjeblikke

05.09.2019

Skrevet af Milan

Da UEFA Champions League - den mest prestigefyldte europæiske cup er lige rundt om hjørnet, er adidas klar til at lancere endnu en storslået pack inspireret af storheden af UEFA Champions League. Hvis du er her for guldet, er denne pack til dig.

De fleste mennesker ville kunne nikke genkendende til, at UEFA Champions League handler om skinnende lys, fantastisk fodbold og vigtigst af alt: hæder. Og er der en bedre måde, at hylde dette på, end at fremstille et par temafarvede støvler med gyldne detaljer? Hvis dit svar her er 'nej', er vi sandsynligvis enige. Nyd udsigten forneden, og så fortsætter vi om et øjeblik.

Fortsættes nedenfor:

Det er faktisk noget tid siden sidste gang adidas lancerede en ny pack, hvorfor det nu er et perfekt tidspunkt at introducere den nye Input Code Pack med Champions League lige rundt om hjørnet.

Det interessante ved denne pack er uden tvivl de elegante og betagende farver, hvorfor vi ikke kommer ind på detaljer omkring teknologierne, da de er de samme som tidligere 19+ modeller.

Som set foroven vil den nye didas pack inkludere X, Predator og COPA-støvlerne. Her kan det måske undre dig, hvorfor Nemeziz-støvlen ikke er en del af denne pack, og den simple grund til dette er, at adidas allerede har lanceret 'Inner Game' pack'en, der udelukkende indebar Nemeziz-modellen. Men lad os vende tilbage til Input Code Pack'en og indlede med COPA 19+ Input Code støvlerne.

Denne forbløffende nye læderstøvle er udført i en ren, elegant og frisk hvid farve og vil blive set på spillere som Paulo Dybala. Endvidere er de berømte 3 adidas-striber fremstillet i guld. En enkel, dog yderst detaljerig støvle.

Apropos Nemeziz-støvlen foroven kan det argumenteres, at den nye X 19+ Input Code på den anden side faktisk minder lidt om adidas Nemeziz Inner Game-støvlen. Dette primært på grund af kombinationen af blå og guld. Men vi synes naturligvis at X'en fra den nye Input Code Pack er betydeligt sejere. Se bare på de fortryllende guldbelagte såle på støvlerne! Vi kan helt sikkert ikke vente med at se Mohamed Salah blænde os, når han har dem på til kamp.

Sidst men ikke mindst har vi Predator 19+ Input Code støvlen. Og selvom alle tre støvler er omfattet af adskillige gyldne detaljer, er det helt igennem altoverskyggende element her uden tvivl guld, da kun den øverste del af støvlen, hælen og de tre adidas-striber er udført i en anden farve - endnu engang i blå for at bibeholde en vis rød tråd. Resten er støvlen er guld. Dette gør Predator-støvlerne mere iøjefaldende og får dem i den grad til at skille sig lidt mere ud end X- og COPA'en, alt imens en overordnet overensstemmelse blandt støvlerne i pack'en er bevaret. Disse vil blandt andet blive set på spillere som Dele Alli, som utvivlsomt kommer til at overstråle sine modstandere.

Vi kan slet ikke vente med at se disse skinne på banen under Champions League.


Vær en del af den europæiske fodboldfest og vælg dine støvler fra Input Code Pack'en lige her