Limited edition Infinite Lite Pack | New Balance har gjort det igen

12.04.2019

Skrevet af Zlatko

New Balance er klar med en ny fed limited edition-støvle, og lancerer deres nye Infinite Lite Pack. Infinite Lite Pack giver New Balance-støvlerne, Furon v5 og Tekela v1, en cool whiteout colourway, som er inspireret af galaksen.

New Balance Limited Edition Infinite Lite

Infinite Lite Pack er den seneste colourway lavet til New Balance-støvlerne, og New Balance tager inspiration i galaksen, hvor designet illustrerer skabelsen af stjerne, hvilket passer perfekt til fodboldspillerne, der skinner på banen.

Infinite Pack kommer med, sjovt nok, en komplet hvid overdel, som indeholder selvlysende detaljer, da fodboldstøvlerne viser reaktionen, når stjerner bliver skabt, imens de selvlysende detaljer er inspireret af lyset fra stjernerne. Man kan se disse detaljer på New Balance-logoet og på den vilde sål, hvilket viser, hvor meget energi New Balance bruger på deres støvler, når de laver en limited edition New Balanace-colourway. Infinite Pack er lavet til at få Tekela- og Furon-spillerne skinne, blænde og glitre på banen, når de ødelægger forsvaret. Du kan ikke undgå at se de udvalgte stjerner på banen, når de bruger deres ustoppelige kraft, imens de dominere kampen.

New Balance Infinite Lite er tilgængelig fra den 13. april hos Unisport, så vær sikker at tjekke den ud i morgen og købe dit par, før den bliver udsolgt.


Find Infinite Lite Pack her