Ny AaB håndsrækningstrøje | AaB rækker hånden ud til lokalmiljøet

09.04.2019

Skrevet af Zlatko

AaB har tidligere lanceret specielle trøjer for at støtte lokale tiltag i og omkring Aalborg. Og i år gør de det igen.

AaB har som et af få hold altid været en del af Superligaen efter dens indførelse i 1991. Klubben fra Aalborg betyder meget i den danske fodboldhistorie, hvor de både har skabt store øjeblikke og dramaer. De var det første danske hold, der kom i Champions League i 1995 og de viste sig som en hård modstander for Manchester United i turneringen i 2008, hvor de som forsvarende danske mestre hentede point på Old Trafford. AaB har også skabt drama, da de i 2011 sikrede sig overlevelse i ligaen med et enkelt point i sidste spillerunde i Superligaen – og derefter vandt AaB The Double i 2014, hvilket er klubbens seneste trofæer.

Udover at være en stor fodboldklub, så går AaB også op i at være en del af det lokale miljø. Det gør de bl.a. med årets håndsrækningstrøje. AaB's håndsrækningstrøje fra sidste sæson var i et meget modigt sølvdesign. Denne gang har klubben - i samarbejde med hummel – valgt at gå lidt anderledes til værks. Årets trøje er i den grad en fryd for øjet og den er holdt i mere klassiske farver, men stadig med et twist i design og udseende.

Fortsætter nedenfor

Bolsjestriberne er væk og i stedet er trøjen lavet i en enkelt farve – bordeauxrød med nogle enkle, grå detaljer. Udover det, så er klubbens logo også lavet om til begivenheden, så det er blevet hjerteformet. En detalje, man måske ikke lægger mærke til med det samme.

Det er tredje gang AaB lancerer en håndsrækningstrøje. Hvert år sætter de fokus på et udvalgt formål, som klubben støtter. Sidste år gik en del af indtægterne på trøjesalget til AaB Support Club og AaB Tifo Kaos, så klubbens fans kunne få en bedre oplevelse på stadion. Indtægterne fra årets håndsrækningstrøje går til Gestus Nord, der hjælper nordjyske børnefamilier, der ikke har så meget. Dette viser endnu en gang AaB's rolle og engagement i lokalområdet.

Denne specielle trøje vil blive brugt i AaB's udebanekamp mod Vendsyssel FF den 13. april. Du kan støtte de firedobbelte danske mestre og det gode formål ved at købe trøjen her.


Find AaB Håndsrækningstrøje her