Repræsenter dit hold denne vinter med spillehandsker fra adidas og Nike

05.11.2015

Skrevet af Mathias

Det er møg koldt at spille fodbold på denne tid af året og det bliver kun værre herfra. Et par handsker gør meget for at holde dig varm og behagelig, så du kan fokusere på dit spil. Nike og adidas sørger samtidig for du kan repræsentere dit hold, selv når det er for koldt at spille med en fodboldtrøje. Se hvordan du kan støtte din klub til vinter her.

Nike og adidas sponsorerer nogle af verdens største hold og hvis du er fan af nogle af klubberne, så kan du vise din støtte hertil vinter med de praktiske og generelt bare vanvittig smarte spillehandsker.

Desværre for mig, så er mit yndlingshold ikke sponsoreret af hverken adidas eller Nike og jeg bliver derfor nødt til at nøjes med den sorte version, men jeg kan garanterer dig, at hvis jeg holdte med Paris Saint Germain, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, eller Bayern München, så havde jeg haft et par hurtigere end du kunne blinke.

Du kan finde spillehandskerne lige her og vise hvem du holder med, både til træning og til kamp.

Handskerne fra adidas og Nike er skabt udelukkende til fodbold og de sørger for at give dig perfekt beskyttelse fra elementerne, samtidig med de stadig ventilerer og transporterer sved fra hænderne, så du ikke overopheder. De er også lavet med et unikt grebsmønster, så du ikke taber bolden og ligner et fjols ved indkast.

Da de tjekkede spillehandskerne ud, tog vores fotografer det lige et skridt videre og matchede handskerne med tilsvarende fodbold, fordi hey, man kan lige så godt gå all-out ikke sandt? Er det her sådan du kommer til at vise din støtte til dit hold denne vinter?