10R Tiempo Dois Golaços | Inspireret af Ronaldinhos ikoniske dåser

15.03.2019

Skrevet af Frederik

Nogen vil måske mene, at de har toppet som fodboldspiller, når de får lavet deres egen colourway af en støvle. Lige præcis dét er virkelighed for Ronaldinho, som selv den dag i dag har fået en ny indendørssko opkaldt efter sig. Mød 10R Tiempo Dois Golaços - og tjek den ud her.

10R Tiempo Dois Golaços

Dinho, Gaúcho og Ronaldinho. Ligemeget hvad du kalder ham, er det umuligt ikke at beundre den smilende brasilianer for det, han har opnået som fodboldspiller. Nike står derfor endnu engang klar til at fejre en af de bedste troldmænd i fodboldhistorien med to nye colourways til Tiempo-kollektionen.. Nike 10R Tiempo Dois Golaços er inspireret af to af Ronaldinhos mest ikoniske mål, han scorede i sin karriere.

Lad os starte med den blå 10R Tiempo Dois Golaços, som tager os med tilbage til Shizuoka Stadium ved VM 2002. Kampen er England mod Brasilien, stillingen er 1-1, og Brasilien får tildelt et frispark 36 meter fra mål. Ronaldinho går til bolden og, fræk som han er, lobber han bolden over David Seaman. Ikoniske billeder - og jeg var nok langt fra den eneste, der dengang var ved at tabe underkæben over det skønne mål, der sikrede Brasilien en plads i VM-semifinalen - et VM, som de som bekendt endte med at vinde.

Skoene kommer med en blå overdel lavet af kalvelæder og den velkendte gul og røde stribe på hælen, som blev brugt på Tiempo-støvlerne back in the days. Nike har desuden smidt 10R-underskriften på overdelen, så ingen er i tvivl om, hvem den her sko skal minde dig om, når du ser den eller spiller i den.

Fortsættes nedenfor.

Den sprøde sorte 10R Tiempo Dois Golaços er næste sko på dagsordnen. Skoen handler om Ronaldinhos berømte saksespark mod Villareal i 2006, som efter min mening klart er en af Dinhos bedste kasser. Målet handler om teknik, timing og finesse, da Ronaldinho modtager en lobbet aflervering fra Xavi, kontrollerer bolden med brystet med ryggen til mål. I dette sekund overraskede han alle fodboldfans ved at gøre det uventede - som han også er kendt for - og i én bevægelse scorede han sit svedige saksesparksmål. Man vidste bare dengang, at intet kunne stoppe Ronaldinho. De sorte 10R Tiempo Dois Golaços kommer i stort set samme design som den blå, og farverne matcher støvlen, han bar tilbage i 2006 mod Villarreal.