Ny adidas WMNS-fodboldstøvler | Exhibit Pack festen fortsætter

30.01.2019

Skrevet af Zlatko

I sidste uge introducerede adidas deres seneste Exhibit Pack, der inkluderede nogle nye farverige fodboldstøvler, lavet til spillets mest kreative spillere. Nu er adidas klar med deres WMNS-støvler, lavet til deres kvindelige atleter, så lad os se, hvad adidas har haft gang i.

Det er allerede tid til en ny omgang adidas-fodboldstøvler. adidas er klar med deres WMNS Exhibit Pack-fodboldstøvler, og det er efterhånden en årlig tradition, at adidas introducerer en WMNS Pack, da de også lancerede en colourway omkring VM sidste år. I år fokuserer adidas på at give Predator 19.1 og Copa 19.1 nye farver, hvilket har givet fodboldstøvlerne et fedt design.

adidas Exhibit Pack Predator 19.1 WMNS

Predator 19.1 er lavet med et friskt gråligt design på snuden, som fader over med en sort farve på vristen samt Sockfit-konstruktionen. Hvis man sammenligner WMNS Exhibit Pack med Predator 19.1 fra Exhibit Pack, så kan man se en masse forskelle, hvilket sætter fokus på de kvindelige spillere. Den opdateret Primeknit-overdel er lavet med lyserøde skygger på, hvor hælen og indersiden af Sockfit-konstruktionen også har fået et lyserødt touch. Sålen indeholder også lyserøde detaljer, da den er opdelt mellem lyserød, hvid og sort, som giver en fed kombination.

Fortsætter nedenfor.

adidas Exhibit Pack Copa 19.1 WMNS

Det ser ud til at Predator-støvlen er en fast mand WMSN Pack-startopstillingen, da adidas har udskiftet Nemeziz ud med Copa 19.1 i Exhibit Pack. Det er vel kun normalt, at man giver lidt mere kærlighed og fokus til ens mest innovative fodboldstøvle, som lancerede i slutningen af sidste år. Hvis man sammenligner Predator og Copa WMNS-fodboldstøvlerne, så er Copa en del nedtonede i farverne, da den er lavet med en sort overdel og lyserøde detaljer på de 3 ikoniske striber. Derudover så fortsætter adidas deres soleplate-game ved at tilføje en fed pink og sort blandet kombination på Copa 19.1 sålen.

Jeg kan ikke forestille mig andet, end folk får det svært ved at fjerne blikket fra dine fødder, når du tager dit A-game med til kampen i dine nye Exhibit Pack WMNS-fodboldstøvler. De er lavet i mindre størrelser, så du kan ikke få dem i en større str. end 40, 2/3. Derudover er de lavet til at passe en damefods anatomi, hvilket giver en overordnet bedre pasform og oplevelse. Endnu en gang er jeg jaloux over, at disse WMNS-fodboldstøvler ikke kommer i større str., da de er lavet i de fedeste farver.


Køb Exhibit Pack WMNS-støvlerne her