adidas Exhibit Pack | Tid til at vise din udstilling på banen

17.01.2019

Skrevet af Zlatko

Vi har allerede været igennem Initiator Pack og Archetic Pack, som fokuserede på, dem der tog initiativ og spillets arkitekter. Nu er det tid til at vise udstillingen, som de alle har arbejdet på. Exhibit Pack er lavet med en farverig colourway, som gør dig klar til endnu flere mindeværdige øjeblikke på banen.

adidas Exhibit Pack

Det er tid til at blive den nye hovedattraktion, det er dit show, og din tid til at dominere banen med dine evner og resultater. Du er udstillingen, så der er ikke tid til at være anonym og gemme dig i mængden. Spillets stjerner: Salah, Bale, Dybala og resten af adidas-holdet vil blive fremhævet som udstillingerne på banen i disse nye farverige adidas-fodboldstøvler. Få din præstation bemærket med disse nye fodboldstøvler, mens du laver en udstilling, som alle kan nyde. Exhibit Pack har derudover også en ny favorabel og opdateret pris. Vil du lære mere om dette, så skal du bare læse med her.

Udforsk adidas Exhibit Pack her

Exhibit Pack Predator 19+ og Nemeziz 18+

Predator 19+ fra Exhibit Pack er lavet i en kongeblå farve, som kombinerer en kunstnerisk rød skygge på den opdateret Primeknit-overdel, imens en neon og rød kombination er synlig på indersiden af sokken. Jeg kan ikke stoppe med at tænke på, hvordan Paul Pogba, Dele Alli og Mesut Özil alle kommer til at male det grønne lærred med deres kunstneriske og fantasifulde spillestil, imens de har den nye Predator 19+ på. Hælen og sålen kombinerer både den kongeblå farve med en sølv farve, som fuldender udstillingen. Som noget ekstra, så har Sockfit-konstruktionen røde detaljer, når man strækker den, som gør Predator-fodboldstøvlen endnu mere ønskelig. Som nævnt foroven, så har Predator 19+ fået en bedre pris, hvilken betyder, at den nu koster 2199 DKK, hvor den tidligere Predator kostede 2299 DKK.

Fortsætter vi over til Agility, så må jeg bare endnu en gang sige, at adidas har givet Nemeziz 18+ ekstra kærlighed. Bare kig på denne elektrificerende neon colourway med de 3 blå striber på siden, jeg behøver vel sige mere? Eller jeg siger selvfølgelig lidt mere endnu, og man kan rolig sige, at denne støvle gør dig synlig på banen, imens du præsenterer din udstilling for alle tilskuerne. Bare tænk på Firmino der skaber magi i boksen, eller Messi der dribler ude på højrekanten i de nye Nemeziz 18+ kombineret med Barcelona udebanetrøjen. Jeg bliver selv helt elektrificeret, når jeg tænker over det! Ligesom Predator 19+, så har Nemeziz 18+ også fået en prisopdatering, så du kan få Nemeziz 18+ til 2199 DKK.


Fortsætter nedenfor.

Exhibit Pack Copa 19+ og X 18+

Archetic Pack-tankegangen fortsætter i Exhibit Pack, da en relation er skabt mellem arkitekternes magi, der endeligt bliver udstillet med den nye Copa 19+. Den kommer i en sort colourway som base, imens neon farver er synlig på monopløsen og sokken. Neon farven oplyser også de ikoniske 3 striber på siden og COPA-teksten på hælen. Copa har også fået en solid sål, da neon og sort er kombineret i et fedt design, noget som Copa’en efterhånden er kendt for. Dybala bliver, efter normale omstændigheder, atleten som skal bære Copa-støvlen, når han trækker i alle trådene på banen og dirigerer spillet for Juventus. Prøv at forestil dig denne ny Copa 19+ kombineret med Juventus’ 3. trøje, det bliver et vildt combo!

Lad os afslutte vores udstilling med et kig på fart, da X 18+ helt klart vil lade dig blive opdaget på banen uden problemer. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er Nemeziz eller X fra Exhibit Pack, som har den fedeste farve, så lad os blive enige om at give dem en samlet førsteplads. Man kan fornemme at adidas bruger meget tid på at lave nogle fede colourways, og X 18+ Exhibit Pack er ingen undtagelse. Udover den røde overdel, så har de tilføjet en sølv farve til Skeletalweavet, som ligner små sølvtråde, der løber igennem overdelen. Derudover bliver sølv farven også brugt på de 3 striber og på sålen, som endnu en gang fuldender en fed colourway. Salah, Bale og resten af X-holdet kommer til at rive forsvaret fra hinanden, og blive set i hvert sekund af aktionen med denne skønhed af en støvle.

Du vil uden tvivl blive opdaget med det samme i disse nye Exhibit Pack-støvler, når du er laver en udstilling på banen. Er du interesseret i at købe dig selv et par, så kan du allerede nu forudbestille støvlerne eksklusivt hos Unisport.

Find alle Exhibit Pack-fodboldstøvlerne her