Morelia Neo II MIJ Black Star | Tag et nærmere kig på Mizunos blackout-støvle

10.01.2019

Skrevet af Zlatko

I dag er en stor dag, når vi kigger på lanceringer af fodboldstøvler. Mizuno er klar mere deres seneste blackout-colourway til preseason. Læder og blackout går hånd i hånd, så det er nærmest en skudsikker colourway, som Mizuno lancerer ud af det blå.

Mizuno Morelia Neo II MIJ Black Star

Nye stjerner bliver født i preseason-perioden, og det samme gælder for fodboldstøvler, hvilket man kan se på Morelia Neo II MIJ, som har fået en stilren blackout-colourway. De næste par måneder handler om forberedelserne til den nye sæson, og det er i denne tid, at blackout-fodboldstøvler er på sit højeste. Derfor er det kun normalt, at Mizuno giver en af deres mest populære støvler en blackout-colourway.

Håndlavet til at tilbyde dig den bedst mulige kvalitet. Mizuno Morelia Neo II MIJ er en del af Made in Japan-konceptet, hvilket inkluderer grundige kontroltjek, hvilket sikrer, at du får en kvalitets læder fodboldstøvler. Mizuno bruger kun materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer at fodboldstøvlerne når Mizunos standarder, og at de får Made in Japan-stemplet, hvilket er meget eksklusivt.

Mizuno Morelia Neo II MIJ er lavet med en såkaldt Scotchguard kængurulæder, som er blødt, smidigt og tynd, men samtidig også er holdbar. Fodboldstøvlerne har fra start en god pasform, og det er noget, som du mærker, når du tager dem på første gang. Derudover så tilpasser læderoverdelen sig til din fods form, hvilket giver en endnu bedre pasform. Mizuno Morelia Neo II MIJ er lavet med det såkaldte Wave Fit system, som er et specielt zigzag mønster, der tilbyder dig den bedst mulige lockdown. Mønsteret sikrer, at du ikke glider rundt i støvlen, så de bliver endnu mere behagelige, mens de tilbyder stabilitet i skarpe vendinger og driblinger.

Du får også den lette Pebax-sål, der tilbyder dig en tæt pasform og en barfodet fornemmelse. Du kan med det samme mærke, at Mizuno bruger en del tid på at lave den perfekte fodboldstøvle til dig, da de indeholder mange fede egenskaber, og er en af de bedste læder fodboldstøvler på markedet lige pt.

Mizuno Tilfredshedsgaranti

Husk at vi, sammen med Mizuno, stadig tilbyder vores såkaldte Mizuno tilfredshedsgaranti. Prøv en af de seneste Mizuno-fodboldstøvler fra Unisport, og returner dem tilbage og få en fuld refundering indenfor de første 30 dage. Prøv støvlerne til træning, kamp eller når du er ude og spille fodbold for sjov med vennerne. Lever de ikke op til dine forventninger, så kan du bare sende dem retur. Prøv de seneste Mizuno-fodboldstøvler, eller læs mere om vores Mizuno tilfredshendsgaranti.

Den nye Mizuno Morelia Neo II MIJ Black Star hos Unisport fra i dag, så køb dine preseason-støvler lige nu.

Se vores store Mizuno-udvalg og find dit par her