Copa Mundial 70 years | Lavet for at fejre adidas' ikoniske histore

08.01.2019

Skrevet af Frederik

Den 18. august 1949 registrerede Adi Dassler den lille virksomhed i form af 'adidas Sportschuhfabrik' i den tyske provinsby Herzogenaurach. Resten er historie, og de 3 ikoniske striber har nu været synlige på sportstøj i 70 år, så læs med og find ud af, hvordan adidas fejrer den her milepæl.

adidas Copa Mundial 70 years

En sko med 3 striber har været et velkendt sportsdesign siden 1949, og flere sneakers, løbesko og fodboldstøvler har båret striberne. Især adidas' fodboldstøvler har haft stor betydning for fodbolden, og for at fejre adidas' ikoniske jubilæum har brandet lanceret en ny, unik og limiteret Copa Mundial. Den nye adidas Copa Mundial 70 years er lavet med et klassisk og stilfuldt hvidt og sort design, som Copa Mundial er kendt for, og farverne er næsten synonymer for støvlerne. Mange støvlenørder vil endda argumentere for, at en ægte Copa altid er sort og hvid, uanset hvad! Fejr historien om en ydmyg begyndelse af en global succeshistorie med den helt nye og Limited Edition adidas Copa Mundial 70 years.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Limited Edition Copa Mundial 70 years mixer autenticitet med progression på smukkeste vis, da adidas ikke 'bare' har lavet en almindelig klassisk Copa Mundial i læder, som du kender den, hvilket gør det til et ægte samlerobjekt! Den Limited Edition Copa Mundial 70 år er lavet med en "inside out" tilgang, hvilket betyder, at du får en Primeknit-overdel, mens K-læder også er at finde på støvlen. Primeknit-overdelen sikrer, at du får en blød pasform, så støvlen føles som en ægte Copa Mundial. adidas har også inkluderet den velkendte Exoframe, som også ses på de nye Copa 19+, der giver en sublim stabilitet og øget traction. Desuden har adidas taget inspiration fra den originale Copa Mundial og har broderet 'Copa Mundial'-brandingen med en lækker, elegant guldskrift på siden af ​​støvlen.

Copa Mundial 70 years sneakers

adidas har også lavet to Limited Edition Copa Mundial 70 år sneakers for at sikre, at du kan fejre jubilæet i stil. De to Limited Edition-sneakers tager inspiration fra den ikoniske Copa Mundial og indeholder også den gyldne "Copa Mundial"-branding på siden, mens den er konstrueret på samme måde som Copa Mundial 70 års-fodboldstøvlen. For at give de to sneakers et mere fashion-, retro- og street-look, har adidas placeret et Bluebird-logo på tungen af skoene. Hælen er desuden lavet holdbar og solid, hvilket giver optimal beskyttelse og komfort, og dermed også gør de to sneaks perfekte til indendørs fodbold. De to adidas-sneakers kommer i to ikoniske farver, der giver dig mulighed for at rocke dem til dit daglige outfit eller på indendørsbanerne.

Vær med til at fejre adidas med den spritnye Limited Edition Copa Mundial 70 years-kollektion. Køb fodboldstøvlerne og hele kollektionen hos Unisport lige nu.

Køb hele kollektionen lige her.