Manchester United og Nike har givet den første lille smagsprøve på, hvordan den nye udebanetrøje kommer til at se ud, og at bedømme på det første kig, så bliver det en trøje i blåt og sort, som Van Persie, Welbeck og Vidic skal iklæde sig til holdes udebanekampe i næste sæson.

Hvis der en række spilletrøjer, som er længe ventet rundt omkring i verden, så er det altid Manchester Uniteds trøjesæt, der bliver fulgt med en nøjsommelig opmærksomhed fra de millioner af "The Red Devils" fans rundt omkring i verden.

Er du så stor fan, at du skal have Uniteds nye trøje uanset hvordan den ser ud? Så kan du forudbestille den lige her - fra 449 kr.

Og til de Manchester United, der har svært ved at sove om natten af spænding over, hvordan den nye udebanetrøje mon skal se ud, så har Nike været i godt sommerhumør og løftet det første af sløret for, hvordan den nye Manchester United udebanetrøje kommer til at se ud.

Det er ikke mange billeder, som Nike har forkælet os med, men et kan også være rigeligt til at give et indtryk af trøjens design, og det virker til, at United kommer til at iklæde sig blåt og sort, når Van Persie og resten af holde skal forsvare det engelske mesterskab i den kommende sæson.

Hvis du allerede nu ved, at du skal have den nye Manchester United udebanetrøje, så kan du forudbestille den lige her - fra 449 kr.

Og netop denne farvekombination vil på ingen måde være ny for de rigtig inkarnerede Manchester United fans, som trofast følger klubben i jagten på at føje flere trofæer til klubbens i forvejen imponerende historik med en sand perlerække af triumfer både nationalt og i Europa.

Vi skal faktisk ikke gå længere tilbage end til 2011/2012-sæson, før United sidst var klædt i blåt og sort. Denne gang blev det til med nødt og næppe ikke til et mesterskab, hvor man blev snydt af en overtidsscoring fra Manchester City, men der er ingen tvivl om, at United vil forsøge at gøre alt hvad de kan, for at den nye blå og sorte udebanetrøje ikke også skal være en "2'er trøje".

Ser man på Uniteds udebanetrøjer, så er det heller ikke helt ved siden af, at Nike og Manchester United kombinerer den sorte og blå farver. Helt tilbage i historien spillede Manchester United i blåt eller hvidt, når de var på udebane, men i nyere tid har vi set en række sorte Manchester United trøjer.

I sæsonen 2009/2010 kombinerede man så de blå og sorte farver på udebanetrøjen, hvor Nike lavede en skarp trøje med et tykt sort V-form ved brystet, der godt nok ikke fyldte meget, men gav en indikation om, at United var ved at tage en ny farvekombination til sig.

Hvordan den nye udebanetrøje endelig kommer til at se ud, må vi vente lidt endnu på at finde ud af, men hvis den minder om den nye hjemmebanetrøje, som blev præsenteret tidligere på sommeren, så bliver der tale om en klassisk og elegant trøje med smag for god kvalitet og de fine finesser, som for eksempel Gingham-tern i kraven, så United fans kan gøre Cantona kunsten efter og rulle kraven elegant op.

Hvis du allerede nu ved, at du skal have den nye Manchester United udebanetrøje, så kan du forudbestille den lige her - fra 449 kr.

Nike og Manchester United har givet en lille smagsprøve på, hvordan den nye udebanetrøje kommer til at se ud, og vi kan næsten ikke vente med at se den endelige trøje, der bliver afsløret senere på sommeren. Hvordan håber du, at trøjen kommer til at se ud? Og tror du, at United kan snyde både Chelsea, City, Arsenal og de andre konkurrenter og vinde mesterskabet igen? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.