New Balance løfter sløret for den nye Limited Edition BOWO Pack

20.08.2018

Skrevet af Zlatko

Jeg har tidligere sagt det, og jeg gør det nok igen, men man kan ikke have for mange blackout-støvler i sit liv. Især hvis man ikke kan få nok af stilrene støvler. New Balance har dog også lavet støvler til spillerne, der kun går efter hvide støvler, så der mangler bestemt ikke noget i den nye BOWO Pack.

New Balances tradition fra sidste år fortsætter. De har netop lanceret deres limiteret blackout- og whiteout-kollektion, BOWO Pack, som giver de urørlige og ustoppelige spillere en ny blackout- eller whiteout-støvle. Nu behøver du ikke længere at nøjes med sidste års colourway, hvis din yndlingsstøvle ikke er lavet i den colourway, du altid bruger. Både Tekela og Furon er lavet i sort og hvidt, så du ikke misser denne fede Limited Edition-kollektion. Du har måske tidligere oplevet at støverne kun laves i sort, og du kører den hvide stil, eller omvendt, men nu er dette ikke længere et problem!

Var der nogen der sagde yin og yang? Enten er du all in eller ingenting. Det er enten sort eller hvidt. Du er enten inde eller ude. Du vælger selv, hvad du skal blive til. Ligegyldigt om det er blackout- eller whiteout-støvler, så vil BOWO-kollektionen hjælpe dig med, at gøre arbejdet færdigt.

New Balance Limited Edition BOWO Pack giver de innovative-støvler et klassisk og simpelt look, og vi kan især godt lide whiteout-udgaven af Tekela-støvlen. Whiteout-designet gør FantomFit frame-konstruktionen mere synlig, hvilket er en flot ekstra detalje fra New Balance. Men vi må ej forglemme blackout Furon-støvlen, som ser endnu mere aggressiv og hurtig, når de er lavet i en ren blackout-farve.

Ligegyldigt om du er til blackout eller whitout, så har New Balance, det du skal bruge med denne nye Limited Edition-kollektion. Den er allerede tilgængelig hos Unisport, så køb dit par imens du kan!

Find New Balance BOWO pack lige her, og køb dine nye støvler dag!