Siden Nike overtog sponsoratet for det engelske landshold, har vi kun afsløret hjemmebanetrøjen, men nu er tiden inde til at præsentere den helt nye udebanetrøje. Der er comeback til den famøse og ikoniske røde farve, der har ry for at føre succes med sig. Om Rooney, Wilshere og co. kan leve op til det, må vi vente og se.

Den nye udebanetrøje er engelsk helt ind til benet og mon ikke også The Three Lions er ret godt tilfreds med det skarpe design. Her er det mest markante naturligvis, at den røde farver vender tilbage til trøjen. Den så vi for første gang nogensinde på en engelsk udebanetrøje tilbage i år 1951 og siden da har den gjort sig særligt kendt for at have ført England til sit hidtil eneste Verdensmesterskab i år 1966.

Du kan allerede nu forudbestille Englands Udebanetrøje her med en forventet levering i starten af juli.

Dengang var det Manchester United-legenden Bobby Charlton, der drev holdet til sejr og den dag i dag, er det også en United-mand, englænderne sætter deres lid til. Det er nemlig talismanen Wayne Rooney, der akkompagneret af profiler som Walcott, Wilshere, Gerrard og Phil Jones skal føre holdet til sejr. Nu har de i alle fald en trøje med en seriøs stamtavle; så nu er udstyret ikke en undskyldning.

I England er stilen meget underspillet og klassisk, og det er bestemt også temaet på den nye udebanetrøje. Endnu en markant detalje er den skarpe krave, der giver trøjen et meget elegant islæt. Ydermere er de to knapper, der lukker den til, henholdsvis hvide (den øverste) og røde (den nederste), hvor de hver især er syet fast i den modsatte farve for at emulere det legendariske St. George's Cross.

St. George's Cross, der er korset i det engelske flag, har også fundet vej til trøjens slidser i siden. En fræk og meget elegant udført detalje, hvor det engelske flag kommer til syne, når slidsen deler sig. I samme moment kan vi tilføje, at trøjen er produceret med Nike DriFit-teknologi, der transporterer sved og fugt væk fra huden, hvilket holder spilleren tør og nedkølet for optimal komfort.

På trøjens bryst er det velkendte logo, The Three Lions, designet i guld for at hylde det engelske fodboldforbunds 150-års jubilæum. Over logoet ses en broderet guldstjerne, der markerer klubbens Verdensmesterskab fra 1966. Under logoet står teksten "150 Years" for at markere jubilæet, der flankeres af årstallene 1863 og 2013.

I tråd med Nikes miljøbevidste tiltag, er Englands nye udebanetrøje produceret i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. Dette udtrykker blot Nikes dedikation til godt håndværk, design og stil, hvilket forbedrer spilleres ydeevne gennem centrale teknologier.

Du kan allerede nu forudbestille Englands Udebanetrøje her med en forventet levering i starten af juli.

Nu er det engelske landshold så småt udstyret helt ud til fingerspidserne og nu venter vi blot i spænding på en debut til de nye trøjer. Hvad synes du omd en nye udebanetrøje? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.