New Balance lancerer nye colourways | Se de vilde farver til den nye sæson

20.07.2018

Skrevet af Zlatko

New Balance er tilbage med helt nye colourways til deres Furon 4.0 Pro og Tekela 1.0 Pro-støvler. Disse colourways vil helt sikkert fange folks opmærksomhed, når du løber rundt på banen og styrer spillet.

For tiden er sorte støvler i centrum, men dette er noget, som ikke gør sig gældende for New Balance. De har valgt at lave iøjnefaldende colourways, der sætter farve på pre-season tiden.

New Balance har valgt at bruge en levende rød farve, der er kombineret med et gyldent touch til deres Furon-støvle. Dette er et perfekt valg, grundet farveren reflekterer Furon-spillerens eksplosive natur, som har afslutninger som ekspertise, og dette er 2 grundelementer hos en Furon-spiller. Den nye Furon 4.0 er designet til den offensive spiller, der afslutter kampene uden nåde, og FantomFit og Hidraskin-teknologierne tillader spillerne at være dødbringende foran målet.

Går vi over til spillets innovatører, som bruger deres fart og manøvredygtighed til at ændre spillet, så finder vi en Tekela 1.0 lavet i en flot Polar-blå farve med røde detaljer. Dette afspejler den frygtløse spiller, der aldrig er i tvivl om, hvor bolden skal hen. Tekela-spilleren skærer forsvaret over med sit iskolde touch og fryser modstanderne, imens han sætter sine angriber op, så de kan afslutte kampen. Tekela er stadig New Balances nye silo, og den er lavet med en fuld micro fiber overdel og med dynamic kinetic stich embroidered bands. Dette giver støvlen en ekceptionelt stabilitet, følelse og touch.

Er du også den frygtløse spiller, eller eksplosive angriber der altid ændre kampene? Køb dine New Balance-støvler hos Unisport. Tilgængelige fra i dag.