Vi har presset prisen helt i bund på FC Barcelonas og Real Madrids spillertrøjer og sæt, hvor du kan spare op imod 40%. Du kan altså lige nu gøre dig et exceptionelt godt køb, men de bliver revet ned fra hylderne, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en trøje i den rigtige størrelse.

Real Madrid og Barcelona er de to ubestridt største hold i spansk fodbold og kan på globalt plan bryste sig af svært imponerende fantilslutninger. Det gør dem også til nogle af fodboldens mest populære fodboldklubber, hvorfor deres trøjer er i høj kurs. Vi har nu sat prisen drastisk ned på begge holds trøjer og sæt, så du kan score dit et sådan til en super pris.

Tyske Adidas står bagReal Madrids trøjer, og de har ikke blot designet en super elegant og flot trøje, men de har samtidig udviklet den i deres lækre ClimaCool-materiale, der sikrer en super åndbarhed og komfort. Vi har trykket prisen helt i bund og du kan derfor lige nu sikre dig en trøje eller et spiller sæt til en rigtig god pris. Se hele udvalget af Real Madrid-trøjer lige her.

FC Barcelonas trøjer er lavet af amerikanske Nike, og det er de sluppet virkelig godt fra. De klassiske blaugrana-farver på hjemmebanetrøjen fanger stemningen i den catalanske klub perfekt, men faktisk har vi også sat prisen gevaldigt ned på udebanetrøjen, hvis den skulle have større appel hos dig. Du kan se vores udvalg af FC Barcelona-trøjer her.

Der er stadig rigtig mange størrelser tilbage, men det er om at slå til, inden det er for sent, hvis du vil udnytte dig af det gode tilbud. Hvilken trøje skal du have? Real Madrid eller Barcelona? Lad os høre i kommentarfeltet herunder.