New Balance x Paul Smith | Det handler om striberne

04.06.2018

Skrevet af Zlatko

Sir Paul Smith designer tøj med en feel good attitude. Det hele handler om god kvalitet, interessante tekstiler og med andre ord No Nonsense tøj. New Balance er gået sammen med Paul Smith, og de har muligvis lavet den mest moderigtige fodboldstøvle nogensinde. Dette er kombineret sammen med Paul Smiths mantra 'classic with a twist'.

Sir Paul Smiths kollektioner demonstrerer hans kærlig for klassisk engelsk skræddersyning med øje for proportioner og detaljer. Han gør dette ved tage klassisk mandetøj og opdaterer det med nutidige syninger og uventede detaljer, som nogle gange også indeholder vibrerende farvet striber. Disse striber er også noget, som er taget med videre over i fodboldstøvlen, og er blevet en nøglefaktor i støvlens design.

New Balance x Paul Smith fodboldstøvlen er lavet med et stilrent design, hvilket indebærer en hvid kænguru læder overdel. Fodboldstøvlen har derudover også røde detaljer på midten af støvlen, som repræsenterer ’N’-logoet. Sålen er også lavet i en halv rød og halv hvid kombination for at have en mere gennemkørende design. Paul Smith striberne er placeret på hælen og pløsen, hvilket giver støvlen et ægte Paul Smith look. Derudover er striberne også tilføjet til indersålen, hvilket tager fodboldstøvlen til nye højder. For at sætte prikken over i’et har New Balance tilføjet Paul Smith signatur-logoet på indersålen.

Alt ved denne støvle ånder bare af klasse og stil. Det er ligesom, at denne støvle er lavet til midtbanegeneralerne, som dikterer spillet med et hint af klasse. Støvlen er lavet med koniske knopper, som tillader dig at dreje og manøvre bolden endnu bedre, hvilket hjælper dig med at kontrollerer områderne på banen nemmere. Overdelen er lavet fra kænguru læder, der med dens blødhed giver et helt nyt niveau af komfort og touch til dig spil.

Lavet til den ægte fan af fodbold og Paul Smith. Tilføje denne fodboldstøvle til din Paul Smith kollektion allerede i dag!