Hyldest til Madrid | Se den nye Atletico Madrid Hjemmebanetrøje

24.05.2018

Skrevet af Zlatko

2017/18-sæsonen var en god sæson for Los Rojiblancos, da de vandt Europa League-trofæet og fik anden pladsen i La Liga, efter en overbevisende sæson! For at fejre og hylde Madrid, har Nike lavet den nye Atletico Madrid 2018/19 Hjemmebanetrøje med et design, der lægger sig tæt op af Neptun-fontænen. En fontæne som Atletico har en stærk relation til.

Neptun- og Cibeles-fontænerne er to velkendte og majestætiske fontæner i Madrid. Først og fremmest grundet deres fremtrædende positioner i den romerske mytologi, men også grundet deres rivalisering i den spanske fodboldkultur. Da Atletico Madrid vandt Europa League, fejrede de det med en fest ved Neptun-fontænen, imens Real Madrid holder deres fester ved Cibeles-fontænen i Centrum af Madrid.

Neptuns krone er også en af designelementerne i den nye Atletico Madrid Hjemmebanetrøje. I bunden kan man se et blåt pigget mønster, som også løber også på tværs af brystet. Disse pigge illustrerer Neptuns krone, men også samtidig vandet ved fontænen, grundet de symmetriske pigge, der løber på tværs af trøjens design.

Derudover, så er Atletico Madrid Hjemmebanetrøjen også inspireret af den rejse, de har taget som klub. Mønsteret illustrerer den skarpe og innovative taktik, der ligger tæt op af Atleticos ”never say die” attitude! Den verdenskendte passion som Atletico-fansene viser er en nøglefaktor i de resultater, som klubben har opnået – både nationalt såvel som internationalt. Båndet mellem klubben og fansene er vist igennem de traditionelle hvide og røde striber og de blå detaljer. Imens det spanske flag er repræsenteret i nakken.

Den nye Hjemmebanetrøje er en refleksion af de kerneværdier, der virker som brændstof for Atletico Madrids succes, hvilket er passion, loyalitet og en konstant udvikling.

Hvis din loyalitet og køb din egen Atletico Madrid Hjemmebanetrøje hos unisport.dk fra d. 24. maj!