Ny Barcelona hjemmebanetrøje klar til 2015/2016 sæsonen

24.05.2015

Skrevet af Mathias

I sidste uge cruisede Barcelona sig til endnu et spansk mesterskab, og så endda på meget overbevisende vis, men de er langt fra færdige endnu. To store cup finaler mangler stadig og Blaugrana har udset sig begge trofæer. Nike har nu sikret sig at de er passende klædt til begivenhederne med en ny hjemmebanetrøje.

FC Barcelona har altid været et synonym med smuk og sofisitikeret fodbold. Det samme kan man sige om deres trøjer, der år efter år altid har vist stor variation, og som altid har sikret sig at de er på forkant med tingene.

Dette års trøje er derfor meget forskellig, rent designmæssigt, i forhold til sidste års trøje. Hjemmebanetrøjen tilbyder et klassisk design, med et modigt tvist, i form af horisontale linjer, der løber henover brystet. Det Catalanske flag er stadig til stede, men igen på en lidt anden måde end vi er vant til, da den udgøre kraven af trøjen, på en meget stilren måde.

Få fingre i den nye Barcelona hjemmebanetrøje, der skal bruges i 2015/2016 sæsonen, fra d. 26. maj.

Det forventes at Barcelona trækker i den nye trøje, når de møder Athletic Bilbao i Copa del Rey finalen den 30. maj, men du kan allerede se den iøjnefaldende nye trøje lige her. Skal du vise din support til Messi og de catalanske drenge, med de nye Barcelona trøjer?