adidas SolarBOOST | Run to rise!

17.05.2018

Skrevet af Zlatko

Fodbold er ofte mere end bare træning og kampe. Ofte skal du tage fodbolden ud på gaden og træne for dig selv, hvis du gerne vil nå til det næste niveau. Løb er en god måde at træne, hvis man gerne vil selvtræne, og for at give dig de bedst mulige forhold imens du løber, så har adidas lavet SolarBOOST løbeskoen. Bliv klar til at overhale dine mål, og overstige dine egne forventninger.

adidas SolarBOOST løbeskoen er lavet til at fejre den energi, som løb skaber og dens evne til at opløfte menneskers liv. Løb har mange fordele, og en af dem er at give mennesker mere selvtillid. SolarBOOST fejrer de øjeblikke, hvor løbeholdet har afsluttet løbeturen, og alle medlemmer har nået højdepunktet af deres selvtillid. Løb skal ses som en rejse mod selvtillidens højeste punkt!

SolarBOOST er bygget med fokus på performance, support og komfort. Løbeskoen hjælper dig med at opdage ny energi, som hjælper din krop til at yde mere end, hvad dine tanker ellers havde givet lov til. Det er denne filosofi, adidas har brugt, når de skulle designe løbeskoen.

Derudover, så er den nye SolarBOOST også inspirereret af raketvidenskaben, så alle detaljer og teknologier kommer også fra denne tankegang. Overdelen er lavet ved at bruge et såkaldt ‘Tailored Fiber Placement technology’, hvor tusinde af små sting skaber et super-letvægts overdel, der støtter din fod på den helt rigtige måde.

Men hvad er en adidas løbesko uden BOOST? SolarBOOST har også den velkendte BOOST-teknologi inkorporeret i sålen. BOOST er kendt for at give en af det mere responsive stødabsorberinger, og det skaber energi for hvert skridt du tager. Men for at give dig endnu mere komfort, har adidas lavet den nye og endnu mere støttende hælkonstruktion. Dette tillader akillessenen at bevæge sig frit, og dette hjælper med en mere imødekommende pasform og all-around komfort!

Klar til at løbeturen der tager dig til nye højder? Køb den nye adidas BOOST løbesko lige her.