Efterårsudsalget er i gang! ❯

Zlatan fodboldstøvler

Zlatan Ibrahimovic har gennem årene spillet i mange forskellige fodboldstøvler. Lige nu har han adidas X på fødderne. Vil du spille i de samme støvler som Zlatan, er du kommet til det rette sted. Her finder Zlatan Ibrahimovic' fodboldstøvler, og de fås i mange størrelser og prisklasser. Både til børn og voksne. Når du køber dine nye Zlatan Ibrahimovic fodboldstøvler her hos Unisport, så kan du endda tilføje dit eget navn og flag for at gøre dem endnu mere personlige!

Læs mere
Zlatan fodboldstøvler
Kompakt Normal
Filter

Zlatan Ibrahimovic er stadig et brandvarmt samtaleemne. Sjældendt har en spiller været så omdiskuteret i det aflange land. Zlatan har siden han slog igennem i Malmö FF i Superettan været navnet på alles læber. Knægten fra Rosengården der modbeviste alt og alle. Da han var 16 år gammel tænkte han på at droppe fodbolden og bare den tanke er skræmmende. Marginalerne er hårfine og det afspejler sig gennem hele fodboldverdenen.

At være på det rette sted på det rette tidspunkt sammen med vindermentalitet og færdighederne, der kræves for at afgøre tingene har gennemsyret hele Zlatans karriere. Hvem vil ikke gerne spille i de fodboldstøvler som Zlatan scorede sit mål med hælen i, mod Italien ved EM 2004, eller de støvler som Zlatan scorede sit elegante saksesparksmål mod England i på Friends Arena?