Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Select Holdsæt

   Her på Unisport.dk, anbefaler vi et holdsæt fra Select, hvis du er på udkig efter noget nyt, frisk og et elegant dansk design. Vi har mulighed for at trykke navn- og nummertryk eller, hvad med din klubs logo? Valgmulighederne er mange, så det er helt op til dig. Kontakt vores support, der kan fortælle dig mere om, hvordan du får lavet en bestilling, der vil tage jeres hold til et nyt niveau!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Her i vores Team Sport afdeling har vi mange forskellige slags holdsæt, så vi er mere end sikre på at i vil kunne finde noget der passer jeres hold. Vi har forskellige prise og mærker og du kan sagtens finde noget der kan bruges til dit hold og farver. Vi har blandt andet Select holdsæt, som er et klassisk mærke indenfor fodboldtøj og sæt.

   Select holdsæt findes i forskellige farver, design og modeller. Leder du efter en klassisk helt sort sæt så har vi dette, men søger du eller bruges jeres hold stribet trøjer, så kan vi også hjælpe jer med dette. Vi har hele sæt til ti markspillere og en målmand, eller til ti markspillere, tre udskiftere og en målmand. Så tag et kig på vores udvalg, vi er mere end sikre på du kan finde noget til dig hold.

   Select holdsæt kan både findes til voksne og børn. Står du og mangler et sæt til et børnehold i klubben så kan vi også hjælpe med dette. Vi tilbyder også, at du frit kan kombinere farverne, hvis de sæt vi har på siden ikke matcher dine behov. Så gå ind og se hvad vi har i vores udvalg og sammensæt dit helt personlige sæt til dit hold, men klublogo og tryk.

   Se alle mærker