Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   adidas Holdsæt

   Her på Unisport.dk, finder du en masse holdsæt, hvorfor vi selvfølgelig har et adidas holdsæt. Det findes i mange forskellige størrelser og farver til både børn og voksne. Derudover har I mulighed for at få trykt navn og nummer bagpå, så hvad venter I på? Kontakt vores support med det samme for at høre nærmere om en bestilling, der kan laves efter jeres ønsker!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   adidas er kendt for at producere produkter af høj kvalitet, så hvis dit hold vælger at få et holdsæt fra adidas, så er vi mere end sikre på, at du får meget for pengene. Du kan vælge imellem forskellige design og kombinere farver på trøjer, shorts og strømper. Man vælger også selv om man vil have tryk på sit holdsæt og vi kan lave både klub og sponsor tryk på jeres holdsæt.

   Skulle du være interesseret i at spille en af de mange adidas holdsæt som vi har på lager, så skal du bare sende en mail til unisport@unisport.dk eller ringe til os, så svarer vi dig indenfor kort tid!

   Vi har alt hvad du har behov lige her på Unisport. Det eneste du bare skal gøre er at finde det sæt du kan bedst kan lide og så kontakte os, så du godt på vej til at få dit helt eget holdsæt fra adidas.

   Se alle mærker