Bliv klar til fodboldsæsonen! Se mere 👉

Fodboldstøvler prispunkter

Her hos Unisport finder du et utal af fodboldstøvler i forskellige prisklasser og til alle ambitionsniveauer. Vi har prisklasserne; Kun til Superstjerner, Den Professionelles Valg, Mest for pengene, Bestsellers og Laveste Pris. Du vælger ganske enkelt bare den prisklasse, der passer bedst til dig som fodboldspiller, og vupti, så viser vi dig de støvler, vi tror, passer bedst til dig og dit valg! Glem ikke, at du også kan tilføje navn og flag til dine nye støvler. Hvilken prisklasse hælder du til?

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Vi har enormt mange fodboldstøvler her på Unisport.dk, og vi er helt overbeviste om, at vi også har et par, der passer til dig, dit budget. Vi har nemlig samlet en række kategorier, hvor du i hver enkelt finder fodboldstøvler, der tilsvarer en vis prisklasse. Det har vi gjort for at gøre det så nemt som muligt for dig at netop de fodboldstøvler, der passer til dig budget og dine behov. Der er fodboldstøvler til den spirende superstjerne, for hvem kun det bedste er godt nok.

Her finder du kun de ypperste fodboldstøvler på markedet; eksempelvis Nike Mercurial Superfly og adidas ACE 17+ PureControl Boost. Vi har også en kategori, vi har kaldt 'Den Professionelles Valg', hvor du finder en række af markedets absolut lækreste fodboldstøvler, som ikke hører til i det allerhøjeste prislag. Vi har samlet de fodboldstøvler, der giver mest valuta for pengene, hvis du er på udkig efter et par fodboldstøvler, som giver dig smæk for skillingen!

Derudover har vi også en kategori for vores bedst sælgende fodboldstøvler lige nu, så du kan følge med i, hvad der rører sig på markedet lige nu. Til sidst finder du også de fodboldstøvler på markedet til den laveste pris, da det kan være, at du kun spiller en sjælden gang imellem, og ikke har behovet for at bruge alle dine penge på et par fodboldstøvler.